Nuntă în lumea modei! Andreea Berecleanu va fi nașa designerului Adrian Oianu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nuntă mare în lumea modei! Designerul „nemilos cu vedetele”, Adrian Oianu se va însura a cu aleasa inimii lui, Lina. Cei doi au o relație de trei ani și au decis să-și unească destinele în fața altarului. Nași vor fi nimeni alții decât Andreea Berecleanu și soțul său, medicul estetician Constantin Stan.

Andreea Berecleanu, alături de designerul Adrian Oianu
Andreea Berecleanu, alături de designerul Adrian Oianu

Se anunță nuntă cu ștaif în lumea modei de la noi! Cunoscut ca desginerul „nemilos cu vedetele”, Adrian Oianu își va pune pirostriile împreună cu aleasa inimii lui, Lina. Cei doi au o relație de trei ani și au decis să formeze o familie.

"Se iubesc, se respectă! Este firesc să facă pasul cel mare!"

Cuplul de îndrăgostiți îi va avea ca nași pe Andreea Berecleanu, prezentatoarea Știrilor Focus, de la Prima TV, și pe soțul acesteia, reputatul medic estetician Constantin Stan.

Andreea Berecleanu este prietenă de ani buni cu designerul, căruia îi poartă creațiile. Andreea Berecleanu a fost imaginea mai multor colecții ale designerului, atras de frumusețea și naturalețea știristei, care a fost și imaginea colecțiilor lui.

Nu doar că suntem bucuroși pentru prietenii noștri Adrian și Lina, suntem fericiți! Se iubesc, se respectă, au aceleași valori profunde. Este firesc să facă pasul cel mare, iar noi suntem onorați să le fim alături pe acest drum.

Atat în calitate de părinți spirituali, dar și de prieteni apropiați. Am încredere în destinul fericit al acestui cuplu frumos și la chip, și la suflet!”, a declarat Andreea Berecleanu, în exclusivitate pentru Click !

„Dress code-ul la nuntă va fi...Oianu!”

Adrian Oianu va fi cel care îi va crea atât rochia de mireasă logodnicei sale, dar și pe cea nașei, Andreea Bereclenau. Designer-ul a anunțat că dress code-ul va fi... Oianu, adică toate invitatele vor fi îmbrăcate cu rochii făcute de el.

„Având în vedere că mă însor, nici nu prea mai văd bine. Încă mă mai gândesc dacă vreau, dar mi-e și greu să duc în spate o rochie care să zicem. (…) O am și pe nașa, am un întreg evantai de rochii.

Dress code-ul va fi Oianu, femeile să fie îmbrăcate cu o rochie (n.r. creată de el)”, a dezvăluit Adrian Oianu, la Antena Stars.

„Eu am albit, a crezut că fac infarct!”

Adrian Oianu a cerut-o de soție pe iubita lui, în 2019. Cererea în căsătorie a fost una cât se poate de romantică.

„Pentru prima dată în viaţa mea, am dat inelul de logodnă! Am făcut aşa mai spontan, la apusul soarelui…

Nu înţelegea de ce i se întâmplă, eu am albit, a crezut că fac infarct! Am avut emoţii, dar sunt foarte fericit”, declara Oianu, la acea vreme, la „Xtra Night Show”.

Născut la Constanța, Adrian Oianu este primul designer român care a readus la viaţă frumuseţea portului tradiţional românesc, într-o manieră modernă şi atrăgătoare.

Adrian Oianu are o experiență de peste 25 de ani în industria modei, cu peste 100 de colecții semnate la activ și peste un milion de produse unicat vândute în întreaga lume.

Designerul a studiat la Milano și este Absolvent al Universităţii de Artă “Parsons & Ottis” din Los Angeles. În 2001, acesta a lansat pe piața americană brandul Adrian Oianu, iar, din 2004, s-a intors in România, pentru a-și lansa propriile colectii și pentru a promova valorile românești.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net