Andreea Berecleanu, confesiuni rare mamă-fiică! Interviu la dublu! „Eva a fost mai rebelă o perioadă!”

#Exclusiv Click!

Fiica 20, mama 47! Cu greu le deosebești pe Eva Zaharescu și pe Andreea Berecleanu! Cele două seamănă ca două picături de apă, iar tânăra are un exemplu demn de urmat în prezentatoarea tv, a cărei frumusețe bate timpul! Cele două au venit la un eveniment monden îmbrăcate identic! Au făcut confesiuni rare despre relația mamă-fiică!

Andreea Berecleanu, frumoasa știristă de la Prima TV, are cu ce se mândri! Are o fată frumoasă de pică, pe Eva, iar băiatul, Petru, este și el tot de revistă.

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Ce fată frumoasă are Andreea Berecleanu!

Vedeta TV și-a făcut apariția împreună cu fiica sa la un eveniment monden, îmbrăcate în ținute flower-power, cu rochii negre și adidași. Nu știai care-i mama, care- i fiica. Cele două seamănă izbitor, cu toate că le desparte două decenii la capitolul vârstă.

Mai vezi și: Fiica Andreei Berecleanu, senzație în costum de baie, în vacanță în Spania

Este sută la sută fetița mea. Mamele au mai multe feluri de priviri: și admirative, și cu grijă. Și cu alint, și cu drag.

Ea este mai răbdătoare, e fecioară. Eu învăț foarte multe de la ea. Este important ca și noi părinții să învățăm de la copiii noștri. Se întoarce roata, lecțiile pe care noi încercăm să le imprimăm de când sunt mici se întorc și în favoarea noastră, la un moment dat.”, a declarat Andreea, mândră tare de ce are la ușă.

Iată și: Andreea Berecleanu, imagini de colecție cu familia, în vacanță. Cât de chipeș e fiul știristei!

Eva Zaharescu are 20 de ani și își moștenește mama, cel puțin la frumusețe. Puștoaica recunoaște, însă, că a vut ceva probleme în adolescență, fiind o fire puțin mai rebelă decât mama ei.

Eva Zaharescu: „Mama e exemplu meu!”

Mama este una, eu o admir pe mama și ea știe asta. Așa cum se uită ea la mine, eu mă uit de două ori mai mult dacă s-ar putea așa la ea. Este exemplul meu și știe foarte bine asta! Cea mai importantă lecție pe care mi-a dat-o a fost să am răbdare.

Din păcate, eu cred că sunt mai dură, am fost de fapt mai dură! Am fost un copil mai rebel, dar acum mi-am revenit. Mai important e să cunoaștem copilul și după anturajul lui. E important ca părinții să-și cunoască copiii”, ne-a dezvăluit, plină de maturitate, Eva Zăhărescu.

Ups: Andreea Berecleanu a izbucnit în lacrimi de față cu toată lumea, la nunta lui Adrian Oianu

Acum, perioada de răzvrătire specifică oricărui adolescent a trecut, iar cele două, mamă și fiică, sunt prietene la cataramă.

Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva Zaharescu, seamănă izbitor Sursa: Instagram
Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva Zaharescu, seamănă izbitor Sursa: Instagram

Andreea Berecleanu: „Nu au fost lucruri grave!”

Eva a fost mai rebelă o perioadă! A fost și curiozitatea adolescenței. Acum mi se pare că a fost așa ca o ploaie de vară. Nu a fost nimic îngrijorător, a fost doar curiozitatea unui copil mai mare, un adolescent care vroia să cunoască ce înseamnă să dansezi, să fii liber, să te bucuri, să descoperi!

Nu au fost lucruri grave! Ceea ce a fost important este că am ținut în permanență legătura. Și atunci când mergea la o petrecere și mai întârzia, ea mă anunța și eu o așteptam. Dar când mi-a spus că vine, mereu a venit. Întotdeauna i-am cunoscut anturajul, cine este în preajma ei”, ne-a mai spus Andreea Berecleanu.

De urmărit: Andreea Berecleanu și Anca Lungu, întâlnire emoționantă în Franța. Cele două s-au înrudit în 2018

Eva Zaharescu studiază design vizual și grafică la o facultate de elită din Londra, iar de patru ani, Marea Britanie este a doua casă pentru ea.

M-am gândit la asta când eram mai mică, dar pentru mine este altceva mai important. În momentul de față, eu mă concentrez pe un design visual, artă, asta studiez”, ne-a mai spus Eva.

Eva și Petru Zaharescu sunt copiii Andreei Berecleanu din căsătoria cu Andrei Zaharescu, care s-a sfârșit în urmă cu 9 ani. Eva, în vârstă de 20 de ani, este de o frumusețe răpitoare. Este și foarte îndrăzneață în atitudine pe rețelele de socializare. Anul trecut, Eva a avut o relație cu Ștefan Manolache, supra-numit „prințisorul taxiurilor” și fostul logodnic al Andreei Antonescu.

Andreea Berecleanu, debut în presă de la 18 ani

Andreea Berecleanu a debutat, inițial, în presa scrisă încă de la 18 ani. A lucrat la ziarele Cuvântul și apoi la România Liberă, în 1993. Un an mai târziu, vedeta a ajuns la Televiziunea SOTI ca reporter / redactor. A urmat apoi un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile Pro TV. Din 2003, Andreea a revenit la Antena 1, unde a prezentat Observatorul. În februarie 2020, Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1, iar din noiembrie 2020 prezintă jurnalul de știri Focus 18, la Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net