Andreea Berecleanu, imagini de colecție cu familia, în vacanță. Cât de chipeș e fiul știristei!

Ultima actualizare:

Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, chirurgul vedetelor, au plecat într-un tur al Europei, alături de fiul știristei de la Prima TV, Petru Zaharescu. Prezentatoarea este de obicei discretă în privința vieții de familie, totuși a ținut să împărtășească fanilor momentele minunate pe care le-a petrecut în familie. 

Andreea Berecleanu, imagini de colecție cu familia, în vacanță
Andreea Berecleanu, imagini de colecție cu familia, în vacanță

Andreea Berecleanu a avut parte de o vacanță superbă alături de Constantin Stan și Petru Zaharescu, fiul știristei de la Prima TV, din mariajul cu fostul prezentator Andrei Zaharescu. Frumoasa vedetă a împărtășit imagini rare cu familia ei din timpul călătoriei prin Franța. Vedeta a povestit fanilor că s-a bucurat din plin de cultura gastronomică din fiecare țară pe care a vizitat-o, iar din intinerariul familiei nu au lipsit țări precum  Belgia, Franța, Scoția sau Spania. 

Citește și: Andreea Berecleanu a izbucnit în lacrimi de față cu toată lumea, la nunta lui Adrian Oianu

Andreea Berecleanu a explorat locuri memorabile, iar imaginile publicate pe contul de socializare vorbesc de la sine, cu toate acestea elementul surpriză din fotografii este fără îndoială fiul prezentatoarei, Petru Zaharescu. 

Petru Zaharescu, în vârstă de 17 ani, s-a transformat într-un tânăr foarte chipeș, care o depășește în înălțime pe mama sa, dar și pe tatăl său vitreg, Constantin Stan, aspect evident în câteva fotografii adorabile, alături de părinții săi. Petru a moștenit ochii albaștri ai tatălui, Andrei Zaharescu precum și trăsăturile acestuia. 

Nu rata nici: Andreea Berecleanu, cumpărături pentru nunta lui Oianu! Va fi nașă în weekend!

Andreea Berecleanu, urare superbă pentru mama ei cu ocazia zilei de naștere

Andreea Berecleanu a celebrat recent și ziua de naștere a mamei sale, Virginia Berecleanu și i-a făcut acesteia o urare superbă în care și-a exprimat dragostea față de cea care i-a dat viață. De asemenea, a postat și o imagine extrem de rară, iar cu această ocazie urmăritorii vedetei au avut șansa să vadă cum arată mama Andreei. 

«Stii, mama, exact ca si mine, tu nu numeri anii! Tu ii traiesti, asa cum vin! Daca sunt buni, ii multumesti lui Dumnezeu. Iti doresc doar ani buni, ca eu stiu ca nu e putin lucru. Si fac aceasta urare si public pentru a indemna sa ne bucuram de vietile noastre cu micile si marile ei bucurii, de sanatate, de prieteni buni, de ce ne place sa facem. De ce si cum suntem! Mama, sa fii sanatoasa! La multi ani!», a scris Andreea Berecleanu pe rețelele de socializare. 

Mama Andreei Berecleanu
Mama Andreei Berecleanu

Andreea Berecleanu despre Andrei Zaharescu: «Nu și-a atribuit rolul de tată»

Andreea Berecleanu și fostul ei soț, Andrei Zaharescu au divorțat în 2013, iar fostul prezentator al știrilor Observator s-a mutat tocmai în Africa de Sud, după ce a fost numit consul general al României la Cape Town. Acesta s-a recăsătorit și a făcut și un fiu cu actuala soție, astfel că pe copiii din mariajul cu Berecleanu nu apucă să-i vadă mai deloc. 

Prezentatoarea TV i-a reproșat fostului soț, Andrei Zaharescu, că nu și-a asumat rolul de părinte, ci acela de prieten și că nu își face timp pentru Eva și Petru. Berecleanu a mai menționat că actualul ei soț, Constantin Stan, se descurcă de minune în rolul de părinte și împreună au reușit să construaiscă o familie solidă în care Eva și Petru să se simtă iubiți. 

Hai să vezi și: Fiica Andreei Berecleanu, pictorial provocator pe Instagram

«Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor», a povestit Andreea Berecleanu în podcastul lui Damian Drăghici. 

Andreea Berecleannu și Constantin Stan s-au cununat civil în 2016, la Primaria Municipiului Bucuresti, iar cea care a oficiat ceremonia a  fost chiar Gabriela Firea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net