Fiica Andreei Berecleanu, pictorial provocator pe Instagram

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu, este din ce în ce mai îndrăzneață. Tânăra de 20 de ani a distribuit mai multe intantanee în care apare în costum de baie. 

Eva Zaharescu, o frumusețe răpitoare
Eva Zaharescu, o frumusețe răpitoare

Eva Zaharescu are o viață de poveste. Este tânără, frumoasă și studiază la o universitate de renume din Marea Britanie. Fiica Andreei Berecleanu are alură de fotomodel, așadar nu ratează ocazia de a se fotografia în ipostaze îndrăznețe, purtând haine puține.

Ar putea să te intereseze și: Eva Zaharescu, în cea mai mulată ținută 

Recent, Eva a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe imagini în care apare purtând un costum minuscul de baie, într-o nunță de protocaliu aprins. Imaginile au fost apreciate de către internauții care nu au rămas indiferenți în fața frumuseții Evei. 

Nu este pentru prima dată când Eva se pozează așa. În primăvara anului 2022, fiica Andreei Berecleanu a distribuit mai multe imagini în caare poartă un costum extrem de multat, care îi scoatea în evidență formele cu care a fost înzestrată de către Mama Natură.

Andreea Berecleanu este o mamă înțelegătoare

Andreea Berecleanu are o relație foarte bună cu ambii copiii și susține că între ei există încredere deplină. Eva, de 20 de ani, și Petru, în vârstă de 16 ani, sunt doi copii cuminți, care au parte de înțelegere și libertatea necesară din partea părinților. 

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu, pictorial provocator pe Instagram 

Ei sunt foarte atașați de noi, se descurcă foarte bine. Au parte și de libertatea lor, dar le face plăcere să stea cu noi, să vorbim, să discutăm, să dezbatem, să mâncăm împreună. În permanență am avut gijă de anturaje. Fiind în contact permanent cu ei, chiar și când Eva e plecată la Londra, atât timp cât poți să nu fii supra invaziv, dar cât să ai o legătură constantă. Dar ei sunt foarte vorbăreți, povestesc foarte mult ce trăiesc, din viața lor și din afara școlii”, povestea Andreea Berecleanu. 

Eva și Petru sunt copiii pe care Andreea Berecleanu îi are din mariajul cu fostul prezentator TV, Andrei Zaharescu. Cei doi au pus capăt mariajului în urmă cu mai bine de 9 ani și se pare că Andrei nu este implicat în viața copiilor săi, după cum a declarat și fosta sa soție. 

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun.”, a dezvăluit Andreea Berecleanu. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
cub theo rose png
banner romeo dumitrache tată Jador png
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net