Eva Zaharescu, în cea mai mulată ținută! Fiica Andreei Berecleanu e Cat Woman și face senzație în cluburile din Londra

Eva Zaharescu și-a înnebunit urmăritorii de pe rețelele de socializare cu ultima postare.

Eva Zaharescu are 19 ani şi moşteneşte frumuseţea mamei sale  jpeg

Fanii au fost înnebuniți

Fiica Andreei Berecleanu e mai sexy ca nicioadată și acest lucru se vede și în ultima fotografie postată pe Instagram. Tânăra și-a încântat fanii, apărând într-o ținută neagră și mulată ce îi scotea trupul în evidență. De asemenea, bruneta a asortat și o pereche de cizme bleu, cu toc.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară și la scurt timp după postare imaginea a strâns mii de like-uri și zeci de comentarii.

image

''Esti superbă'', ''Adorabilă'', ''Ce frumoasă esti'' sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor.

Tânăra aflata în Londra, este foarte activă social și nu ratează nicio ocazie să le arate fanilor unde își petrece timpul liber. În câteva filmulete recente postate pe Instagram se vede cum aceasta este sufletul petrecerii. Aflată într-un club alături de prietenele ei, bruneta dansează și se simte excelent, semn că i-au lipsit astfel de activități pe timpul pandemiei.

Relația de iubire

Eva Zaharescu (20 de ani ) a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefan Manolache, dar acum se pare că nu are niciun gând de a face vreun pas serios în viața sentimentală. Andreea Berecleanu a recunoscut că fiica ei nu se gândește la căsătorie.

Exclus. Nu are timp”, a spus prezentatoarea tv, pentru playtech.ro.

Relația cu familia

Cei doi copii ai Andreei Berecleanu, Eva și Petru, sunt foarte atașați de familie, iar mama lor a avut mereu grijă să mențină o relație apropiată cu ei, pentru a putea să îi ghideze în viață.

”Ei sunt foarte atașați de noi, se descurcă foarte bine. Au parte și de libertatea lor, dar le face plăcere să stea cu noi, să vorbim, să discutăm, să dezbatem, să mâncăm împreună. În permanență am avut gijă de anturaje. Fiind în contact permanent cu ei, chiar și când Eva e plecată la Londra, atât timp cât poți să nu fii supra invaziv, dar cât să ai o legătură constantă. Dar ei sunt foarte vorbăreți, povestesc foarte mult ce trăiesc, din viața lor și din afara școlii”, a completat Andreea Berecleanu. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
infidelitate jpeg
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg