Fiica Andreei Berecleanu, senzație în costum de baie, în vacanță în Spania

Fiica Andreei Berecleanu, Eva Zaharia, a moștenit cu siguranță frumusețea mamei sale, iar acum la 22 de ani, a devenit o domnișoară superbă capabilă să fure inima oricărui bărbat. Dacă viața ei sentimentală este ținută momentan sub cheie, Eva își tachinează admiratorii pe Instagram cu ipostaze provocatoare. 

image
Fiica Andreei Berecleanu, senzație în costum de baie, în vacanță în Spania

Eva Zaharia s-a transformat într-o adevărată divă, iar recent a fost într-o vacanță exotică în Marbella, Spania, unde a făcut furori cu silueta ei de sirenă, dar și cu atitudinea de «femme fatalle». Într-un costum de baie ce-i lăsa la vedere decolteul, Eva a fost o apariție memorabilă pe plaja exotică din Spania. 

Fiica Andreei Bercleanu s-a răsfățat într-o vacanță de vis, unde s-a cazat într-un resort de lux. 

Eva Zaharia este fiica Andreei Berecleanu și a fostului ei soț, Andrei Zaharia. Tânăra a părăsit România în  perioada liceului pentru a-și finaliza studiile la un colegiu din Marea Britanie. Eva a manifestat încă de mică o înclinația către artă, de aceea a absolvit o facultate de profil tot în Anglia.

Andreea Berecleanu, acuzații la adresa fostului soț: «Nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată»

Andreea Berecleanu are o relație foarte strânsă cu copiii ei, iar recent a fost într-un tur al Europei cu actualul soț, chirurgul vedetelor, Constantin Stan, dar și cu fiul ei, Petru.

Cei doi copii ai prezentatoarei TV se înțeleg foarte bine cu tatăl lor vitreg, Constantin Stan, iar acest lucru este evident în fiecare poză de familie pe care vedeta o postează pe social-media. 
Andreea Berecleanu a declarat despre fostul ei soț, Andrei Zaharia că acesta nu și-a asumat niciodată pe deplin responsabilitatea de părinte și că abia își vede copii din prima căsătorie. 

«Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor», a povestit Andreea Berecleanu în podcastul lui Damian Drăghici.   

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Manfred Weber FOTO AFP
2 metallica trupa shutterstock 340291229 jpg jpeg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg