Fiica Andreei Berecleanu, senzație în costum de baie, în vacanță în Spania

Ultima actualizare:

Fiica Andreei Berecleanu, Eva Zaharia, a moștenit cu siguranță frumusețea mamei sale, iar acum la 22 de ani, a devenit o domnișoară superbă capabilă să fure inima oricărui bărbat. Dacă viața ei sentimentală este ținută momentan sub cheie, Eva își tachinează admiratorii pe Instagram cu ipostaze provocatoare. 

Fiica Andreei Berecleanu, senzație în costum de baie, în vacanță în Spania
Fiica Andreei Berecleanu, senzație în costum de baie, în vacanță în Spania

Eva Zaharia s-a transformat într-o adevărată divă, iar recent a fost într-o vacanță exotică în Marbella, Spania, unde a făcut furori cu silueta ei de sirenă, dar și cu atitudinea de «femme fatalle». Într-un costum de baie ce-i lăsa la vedere decolteul, Eva a fost o apariție memorabilă pe plaja exotică din Spania. 

Fiica Andreei Bercleanu s-a răsfățat într-o vacanță de vis, unde s-a cazat într-un resort de lux. 

Eva Zaharia este fiica Andreei Berecleanu și a fostului ei soț, Andrei Zaharia. Tânăra a părăsit România în  perioada liceului pentru a-și finaliza studiile la un colegiu din Marea Britanie. Eva a manifestat încă de mică o înclinația către artă, de aceea a absolvit o facultate de profil tot în Anglia.

Andreea Berecleanu, acuzații la adresa fostului soț: «Nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată»

Andreea Berecleanu are o relație foarte strânsă cu copiii ei, iar recent a fost într-un tur al Europei cu actualul soț, chirurgul vedetelor, Constantin Stan, dar și cu fiul ei, Petru.

Cei doi copii ai prezentatoarei TV se înțeleg foarte bine cu tatăl lor vitreg, Constantin Stan, iar acest lucru este evident în fiecare poză de familie pe care vedeta o postează pe social-media. 
Andreea Berecleanu a declarat despre fostul ei soț, Andrei Zaharia că acesta nu și-a asumat niciodată pe deplin responsabilitatea de părinte și că abia își vede copii din prima căsătorie. 

«Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor», a povestit Andreea Berecleanu în podcastul lui Damian Drăghici.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net