Așa mamă, așa fiică! Ce fată frumoasă are Andreea Berecleanu!

Ultima actualizare:

Andreea Berecleanu, în vârstă de 47 de ani, și fiica sa, Eva Zaharescu, de 20 de ani, au fost vedetele serii la un eveniment monden! Cele două au pășit pe covorul roșu având ținute similare și au părut a fi surori, nu mamă și fiică! 

Eva Zaharescu este o tânără superbă
Eva Zaharescu este o tânără superbă

Faptul că Andreea Berecleanu este o femeie cu o frumusețe atemporală nu ne mai miră. Aprițiile prezentatoarei sunt întotdeauna pline de rafinament. Nu a făcut excepție nici în seara de 15 septembrie, când a sosit la un eveniment însoțită de fiica sa, Eva. 

Andreea și Eva au purtat rochii elegante, dar pentru a adăuga o notă fresh au optat să încalțe adidași! Ambele au avut un machiaj discret, iar acum am putut observa toți faptul că Eva și Andreea seamănă ca două picături de apă. 

Citește și: Dieta Andreei Berecleanu prin care a reușit să slăbească patru kilograme 

Eva Zaharescu, studentă la Londra, se află momentan în România și a decis să o însoțească, pentru prima dată, la un eveniment monden pe mama sa. Eva s-a simțit comod în fața reflectoarelor și a zâmbit cât se poate de larg celor prezenți. Rochia Evei a avut un decolteu abisal și i-a venit ca turnată tinerei cu un trup tras ca prin inel! 

Eva Zaharescu s-a acomodat cu viața în Londra 

Eva Zaharescu studiază design vizual și grafică la o facultate din Londra, iar de patru ani Marea Britanie este a doua casă pentru ea.

Deși îi este dor adesea de familia din România, Eva se bucură de faptul că se poate descurca singură și are o fire independentă. Încă nu știe ce-i rezervă viitorul sau dacă se va stabili definitv în Marea Britanie. 

Vezi și: Andreea Berecleanu, imagini de colecție cu familia 

Andreea Berecleanu este o mamă înțelegătoare 

Eva Zaharescu și Petru sunt copiii pe care Andreea Berecleanu îi are din mariajul cu fostul prezentator TV, Andrei Zaharescu. Cei doi au pus capăt mariajului în urmă cu mai bine de 9 ani și se pare că Andrei nu este implicat în viața copiilor săi, după cum a declarat și fosta sa soție. 

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun.”, a dezvăluit Andreea Berecleanu. 

Ar putea să te intereseze și: Andreea Berecleanu, secrete nespuse până la 47 de ani 

Andreea Berecleanu are o relație foarte bună cu ambii copiii și susține că între ei există încredere deplină. Eva, de 20 de ani, și Petru, în vârstă de 16 ani, sunt doi copii cuminți, care au parte de înțelegere și libertatea necesară din partea părinților.   

Sursă foto: Alina Erimia 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net