Andreea Berecleanu, dezvăluiri emoționante după moartea bunicii sale: „Nu se mulțumește...”

La doar câteva zile de la moartea bunicii sale, Andreea Berecleanu, rememorează cele mai frumoase momente și învățături oferite de cea care a părăsit, recent, această lume. Vizibil îndurerată, purtând un costum negru și doliu în piept, Andreea Berecleanu a postat pe Facebook o fotografie însoțită de câteva rânduri emoționante. 

Ce a postat pe Facebook știrista, după câteva zile de la decesul bunicii sale / foto: Facebook
Ce a postat pe Facebook știrista, după câteva zile de la decesul bunicii sale / foto: Facebook

Bunica Andreei Berecleanu s-a stins din viață în urmă cu doar câteva zile, vedeta fiind cea care anunța trecerea în neființă. Deși viața i-a luat o persoană pe care a iubit-o, nu îi va lua niciodată dragostea, iubirea și învățăturile pe care i le-a oferit bunica sa. 

Andreea Berecleanu: „Au fost multe suflete alături de familia mea”

În postarea din social media, Andreea Berecleanu nu doar a rememorat amintirile prețioase lăsate de bunica sa, ci a ținut să le mulțumească celor care au fost alături de ea, dar și de familia ei, în aceste momente grele.

„Tot ce apreciați sau iubiți astăzi la mine, i se datorează și ei, bunicii mele. A avut răbdare, generozitate, multă grijă și dragoste. Așa cum ar fi ideal să avem și noi față de copiii și nepoții noștri. Ce vom sădi, în fiecare clipă, va face un om mai bun, mai empatic, mai tolerant.

Au fost multe suflete alături de familia mea în ultimele zile, bineînțeles ați fost și voi cu toate sutele de mesaje trimise. Și nu încetez să mulțumesc. Verbal, în scris, sub orice formă pentru toate aceste gânduri. Dar, ce credeți? O persoană apropiată mi-a raspuns: <<Nu se mulțumește, suntem noi. E firescul din iubire>>.🙏🏻”, a fost mesajul postat de vedeta de televiziune, pe contul ei de Facebook. 

„Mult respect și veșnică recunoștință pentru bunica dumneavoastră”

Fanii Andreei Berecleanu și-au exprimat părerea de rău prin intermediul comentariilor, dând dovadă de empatie. 

„Condoleanțe! Capul sus, de-acum ai un înger păzitor care te va veghea și te va proteja pe mai departe. Păstrează cu sfințenie într-un colț de suflet tot ceea ce te-a învățat, și du-i cu mândrie gena. Nu mulți sunt așa norocoși să aibă în viața lor așa oameni deosebiți. 🖤”

„Fie-i sufletul iertat, trupul binecuvântat! Un înger, din ceruri, vă veghează... Tot cu iubire vă mângâie sufletul și inima. Aveți grijă de dumneavoastră! Vă iubim! ❤”

„O părticică din noi pleacă cu cei dragi, dar ăsta e cursul vieții și știm clar că ca ne vom revedea acolo, mai devreme sau mai târziu! Lumină veșnică tuturor adormiților dragi datorită cărora existăm!🙏❤️”

„Mult respect și veșnică recunoștință pentru bunica dumneavoastră, a lăsat o super moștenire! Sănătate și numai bine, frumoasă și deosebită doamnă! Din păcate, au rămas cam puține doamne...”, au fost doar o parte din comentariile internauților. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net