Andreea Berecleanu rupe tăcerea, la doi ani de când a plecat din Antenă: „Schimbi locul, schimbi norocul”

#Exclusiv Click!

În urmă cu doi ani, Andreea Berecleanu, una dintre cele, mai iubite prezentatoare de știri de la noi, a făcut o schimbare majoră în carieră. Vedeta a renunțat la Antena 1 și a ales un alt drum. După doi ani, îndrăgita crainică TV a povestit ce anume a determinat-o să înceapă o nouă carieră la pupitrul știrilor Focus, de la Prima TV, unde se simte ca-n sânul lui Avram. Schimbarea a fost de bun augur!

Vezi și: Andreea Berecleanu, eclipsată de fiica ei, Eva Zăhărescu, la nunta lui Adrian Oianu. A făcut spectacol!

Schimbi locul, schimbi norocul!

Aceasta a fost și deviza după care s-a ghidat Andreea Berecleanu, în decembrie 2020, atunci când a dat Antena 1 pe Prima TV. A fost o mutare îndrăzneață, care i-a schimbat viața, la acel moment!

Andreea Berecleanu nu a regretat nici o secundă decizia luată, ba chiar i-a fost mult mai bine la noul post, unde a găsit o echipă în adevăratul sens la cuvântului. După doi ani petrecuți la pupitrul știrilor Focus, vedeta a povestit despre momentul în care a ajuns la Prima tv, unde a regăsit oameni și colegi vechi, de două decenii.

Iată și: Andreea Berecleanu și Mircea Dinescu, senzația serii la evenimentul de gală Prima Fest!

Despre plecarea din Antenă: „Schimbi locul, schimbi norocul!”

Îmi fac meseria, întotdeauna mi-am făcut meseria cu mare bucurie. Noi ne numim seniorii, deși suntem și noi tineri. Prima TV a însemnat un rebranding, inclusiv pentru mine, dar și pentru post.

Atunci când am intrat în Prima TV, acum doi ani, am intrat cu gândul să-mi reîmprospătez imaginea. Asta cred eu că și contează foarte mult. La fel de important este și faptul să stai mai mulți ani într-un loc, așa cum a fost cazul meu, la posturile la care am lucrat înainte.

Atunci când schimbi locul înseamnă că schimbi norocul. E un proces din care întotdeauna învățăm și pentru mine este o experiență nouă”, a declarat Andreea Berecleanu, la petrecerea Prima Fest, pentru Click!.

Ups: Așa mamă, așa fiică! Ce fată frumoasă are Andreea Berecleanu!

Andreea Berecleanu a debutat în presă la doar 18 ani!

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Știrilor Focus 18 de la Prima TV, are o experienţă de peste 27 de ani în presă şi în televiziune. Vedeta a intrat în presă în anul 1993, atunci când avea doar 18 ani, la ziarele Cuvântul şi România liberă. În 1994, vedeta a debutat în televiziune, la SOTI, ca reporter, redactor şi apoi prezentator.

Din 1995 până în 2003, Andreea Berecleanu a prezentat ştirile Pro TV, iar apoi ştirile de la ora 19:00,  de la Antena 1, făcându-i concurență fostei colege, Andreea Esca, până în februarie 2020. Îndrăgita prezentatoare de ştiri a revenit în televiziune în forță, în același an în luna decembrie, la pupitrul Știrilor Focus, de la Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
dorobantu mana jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
image png
Lupte in apropiere de Bahmut Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
cub andi moisescu png
cub codruta filip png
cub monica anghel png
foto1 copii crisanB jpg
cub anda calin png
cub miki k pital png