Andreea Berecleanu rupe tăcerea, la doi ani de când a plecat din Antenă: „Schimbi locul, schimbi norocul”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În urmă cu doi ani, Andreea Berecleanu, una dintre cele, mai iubite prezentatoare de știri de la noi, a făcut o schimbare majoră în carieră. Vedeta a renunțat la Antena 1 și a ales un alt drum. După doi ani, îndrăgita crainică TV a povestit ce anume a determinat-o să înceapă o nouă carieră la pupitrul știrilor Focus, de la Prima TV, unde se simte ca-n sânul lui Avram. Schimbarea a fost de bun augur!

Vezi și: Andreea Berecleanu, eclipsată de fiica ei, Eva Zăhărescu, la nunta lui Adrian Oianu. A făcut spectacol!

Schimbi locul, schimbi norocul!

Aceasta a fost și deviza după care s-a ghidat Andreea Berecleanu, în decembrie 2020, atunci când a dat Antena 1 pe Prima TV. A fost o mutare îndrăzneață, care i-a schimbat viața, la acel moment!

Andreea Berecleanu nu a regretat nici o secundă decizia luată, ba chiar i-a fost mult mai bine la noul post, unde a găsit o echipă în adevăratul sens la cuvântului. După doi ani petrecuți la pupitrul știrilor Focus, vedeta a povestit despre momentul în care a ajuns la Prima tv, unde a regăsit oameni și colegi vechi, de două decenii.

Iată și: Andreea Berecleanu și Mircea Dinescu, senzația serii la evenimentul de gală Prima Fest!

Despre plecarea din Antenă: „Schimbi locul, schimbi norocul!”

Îmi fac meseria, întotdeauna mi-am făcut meseria cu mare bucurie. Noi ne numim seniorii, deși suntem și noi tineri. Prima TV a însemnat un rebranding, inclusiv pentru mine, dar și pentru post.

Atunci când am intrat în Prima TV, acum doi ani, am intrat cu gândul să-mi reîmprospătez imaginea. Asta cred eu că și contează foarte mult. La fel de important este și faptul să stai mai mulți ani într-un loc, așa cum a fost cazul meu, la posturile la care am lucrat înainte.

Atunci când schimbi locul înseamnă că schimbi norocul. E un proces din care întotdeauna învățăm și pentru mine este o experiență nouă”, a declarat Andreea Berecleanu, la petrecerea Prima Fest, pentru Click!.

Ups: Așa mamă, așa fiică! Ce fată frumoasă are Andreea Berecleanu!

Andreea Berecleanu a debutat în presă la doar 18 ani!

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Știrilor Focus 18 de la Prima TV, are o experienţă de peste 27 de ani în presă şi în televiziune. Vedeta a intrat în presă în anul 1993, atunci când avea doar 18 ani, la ziarele Cuvântul şi România liberă. În 1994, vedeta a debutat în televiziune, la SOTI, ca reporter, redactor şi apoi prezentator.

Din 1995 până în 2003, Andreea Berecleanu a prezentat ştirile Pro TV, iar apoi ştirile de la ora 19:00,  de la Antena 1, făcându-i concurență fostei colege, Andreea Esca, până în februarie 2020. Îndrăgita prezentatoare de ştiri a revenit în televiziune în forță, în același an în luna decembrie, la pupitrul Știrilor Focus, de la Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez