Ce s-a ales de fostul soț al Antoniei. Cu ce se ocupă și din ce câștigă bani Vincenzo Castellano

Ultima actualizare:

Toată lumea știe că Antonia este o femeie fericită alături de partenerul ei de viață Alex Velea, cu care are și doi băieți. Însă, înainte de acesta, artista a trăit o poveste de dragoste cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano, și au devenit părinții unei fetițe, Maya. Deși Vincenzo Castellano a fost subiect de interes pentru presă mulți ani, cunoscut fiind pentru asocierea sa cu „clanul Castellano” și pentru divorțul de Antonia, în prezent, nu se cunosc atât de multe detalii despre el. Cu ce se ocupă acum fostul soț al artistei?

Cu ce se ocupă și din ce câștigă bani Vincenzo Castellano / Foto: Colaj Instagram
Cu ce se ocupă și din ce câștigă bani Vincenzo Castellano / Foto: Colaj Instagram

Care este în prezent viața fostului soț al Antoniei, Vincenzo Castellano? Au trecut 10 ani de când el și artista nu mai sunt împreună și 3 de la pronunțarea oficială a divorțului. Bărbatul a fost mulți ani pe primele pagini ale ziarelor și asta pentru că era asociat cu „clanul Castellano”, dar și din pricina divorțului de cântăreață. 

Din ce face bani Vincenzo Castellano

Vincenzo Castellano are afaceri în Italia și în România, iar unele sunt moștenite din familie. Tatăl lui, Ciro, este afacerist și, pe lângă proprietăți din Italia, deține mai multe și la noi în țară, cum ar fi un celebru restaurant din parcul Herăstrău al Bucureștiului. De asemenea, părinții, cât și un unchi al său, pe nume Joshua, mai dețin în Capitală și cluburile Zerillos, Bonsai, Divino, Morgano sau Le Gaga, iar unul dintre cele mai celebre cluburi ale acestora a fost discoteca Bamboo din nordul Capitalei, scrie spynews.

S-a vehiculat o bună perioadă că Vincenzo ar face parte din mafia italiană, respectiv din clanul „Castellano”, iar Joshua, unchiul său, ar avea legături cu mafia italiană Camorra. Totodată, se spune chiar că Joshua și Ciro ar putea fi nepoții celebrei Pupetta Maresca, considerată prima femeie care a preluat controlul în cadrul temutei organizații mafiote Camorra.

Antonia și Vincenzo Castellano

Vincenzo Castellano a fost căsătorit cu Antonia timp de 9 ani, din anul 2011 și până în anul 2020. Cei doi s-au despărțit în anul 2013, după o căsătorie de doar doi ani, iar separarea lor a durat mai mult decât căsnicia. Motivul care ar fi dus la ruptură ar fi fost neînțelegerile apărute. În cei doi ani de mariaj, au devenit și părinții unei fetițe, Maya.

În prezent, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea, iar alături de acesta a devenit din nou mamă, dăruindu-i interpretului doi fii, Achim și Dominic. De astfel, și Vincenzo Castellano și-a refăcut viața alături de Andreea Ramona, tot o româncă, mai exact o bucureșteancă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net