Petrecere cu fast, de ziua fostului soț al Antoniei! Vincenzo Castellano a fost sărbătorit precum un rege

Ultima actualizare:

Vincenzo Castellano locuiește în Italia, dar îl leagă prea multe lucruri de țara noastră astfel încât și-a serbat ziua de naștere aici, alături de prieteni și de familie. Fostul soț al Antoniei a împlinit 35 de ani și a dat mare chef la un restaurant cu ștaif. Fata Andreei Esca a fost prezentă și i-a urat "tanti auguri".

Afaceri, femei și fosta soție. Cam asta îl leagă pe Vincenzo Castellano de România. A doua țară, după Italia, în care își petrece cel mai mult timp. Vincenzo Castellano este nepotul lui Joshua Castellano, celebrul milionar care a deținut clubul Bamboo. După cum se știe, Vincenzo a fost căsătorit cu Antonia și împreună au o fiică superbă, pe nume Maya, în vârstă de aproape 12 ani.

Citește și: Antonia a făcut pace cu fostul soț, Vincenzo Castellano! Imagine rară cu Velea și Castellano, prieteni la cataramă

După 8 ani de mers prin tribunale, cei doi au reușit să divorțeze în luna aprilie, după un lung proces de negocieri. După cum se știe, Maya a rămas în Italia, la tatăl ei, deși separarea de mamă a fost destul de dureroasă, atât pentru copil, cât și pentru Antonia. Iată că acum cei doi au reușit să aibă o relație civilizată de dragul fiicei lor.

Citește și: EXCLUSIV Antonia: «Am încheiat divorțul». Vezi ce spune solista despre nunta cu Alex Velea

Party-ul lui Vincenzo Castellano a fost un adevărat spectacol de extravaganță

Vincenzo are și el afaceri în România alături de tatăl său Ciro Castellano și unchiul său Joshua. În weekend, fostul soț al Antoniei a avut parte de o petrecere grandioasă care s-a desfășurat la celebrul restaurant din zona Herăstrău deținut de familia sa. A împlinit 35 de ani, iar cu această ocazie și-a invitat toți prietenii cu care s-a distrat până dimineață.

I-au cântat ,,La mulți ani", l-au ridicat și au dansat pe manele. Au băut șampanie, au savurat mâncăruri fine și s-au simțit bine. Printre cei prezenți s-au numărat Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, care i-au spus ,,tanti auguri" (n.r. ,,La mulți ani" trd. italiană) prietenului lor.

La ora 12 noaptea, pe un ecran imens a apărut scris ,,Happy Birthday, Vincenzo!", în timp ce mai mulți ospătari au venit cu artificii, șampanie și un tort cu totul special. A fost momentul în care în celebrul parc din zona de Nord a Capitalei s-au auzit artificii și glasurile prietenilor săi. Sărbătoritul a purtat o ținută sport semnată de branduri celebre. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net