Cine este iubita lui Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei. Bruneta este însărcinată?

Antonia și Vicenzo s-au despărțit în 2013
Antonia și Vicenzo s-au despărțit în 2013

Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, iubește din nou! Andreea Ramona, o brunetă focoasă și frumoasă, i-a fost alături la petrecere în ziua în care a împlinit 33 de ani, iar câteva indicii au dat de gândit: este ea însărcinată?

A trecut destul de mult timp de când italianul Vincenzo Castellano și cântăreața Antonia și-au spus adio, însă despărțirea lor nu a fost oficiată încă în instanță. Totuși, pe cei doi îi leagă în prezent fetița pe care o au împreună, Maya, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe foștii soți să pornească pe căi separate în viață și să-și caute fericirea alături de alte persoane. După ce Antonia și-a întemeiat o familie alături de cântărețul Alex Velea, acum a venit și timpul ca Vincenzo să-și găsească o persoană alături de care să-și formeze o nouă familie.

Vincenzi și iubita lui sunt îmoreună de un an
Vincenzi și iubita lui sunt îmoreună de un an

Iubita lui Vincenzo Castellano are un băiețel

Clar lui Vincenzo îi plac româncele, motiv pentru care și-a îndreptat privirea spre bucureșteanca Andreea Ramona, o brunetă focoasă care, conform Antena Stars, îi va dărui un copil. Vincenzo și-a sărbătorit ziua de naștere într-un local din Capitală, alături de iubită și de câțiva prieteni, pe ritmurile romantice ale muzicii italiene.

Andreea Ramona este din București și are un băiețel
Andreea Ramona este din București și are un băiețel

"La mulți ani, iubirea mea! Să fii sănătos și fericit alături de mine și de copiii noștri minunați! Te iubesc", a scris Ramona pe rețelele sociale, acolo unde a pus și imagini de la petrecere. Nu numai mesajul a dat de gândit, dar și faptul că a purtat o rochiță largă care i-ar fi putut ascunde cu ușurință burtica de gravidă.

Vincenzo are o fetiță cu Antonia, Maya, dar și iubita lui are un băiețel.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au despărțit în 2013


    Antonia și Vicenzo s-au despărțit în 2013foto: arhivă Click!
Antonia și Vicenzo s-au despărțit în 2013foto: arhivă Click!

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, s-au despărţit în 2013, iar de atunci viaţa lor se consumă printre instanţe, acte şi decizii judecătoreşti. Însă iţele încurcate din familia Antoniei încep să se mai descurce.

După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorţ cu Vincenzo Castellano şi cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, solista poate răsufla uşurată. În aprilie, anul trecut, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, şi tot anul trecut, în iulie, solistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor, de unde a dispărut definitiv numele Castellano. 

Pentru a se separa legal de Vincenzo, Antonia trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. A mai rămas să se stabilească custodia finală a Mayei, care acum îşi poate vizita mama în ţară.  

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg