Antonia, luată la rost de către fani. Ce a pățit cântăreața după ce a susținut un concert

Fanii au luat-o la rost pe Antonia (34 de ani), una dintre cele mai apreciate artiste din România și considerată cea mai frumoasă femeie din țară. Artista a susținut de-a lungul carierei sale multe concerte în aproape toate orașele din țară și a avut parte atât de cele mai fericite momente din viața ei, cât și cele mai triste. Invitată în podcastul Giuliei Anghelescu, prietena ei, Antonia a vorbit despre ce a pățit acum ceva timp, după ce a susținut un concert în Galați.

Ce a pățit Antonia după ce a susținut un concert la Galați / Foto: Instagram
Ce a pățit Antonia după ce a susținut un concert la Galați / Foto: Instagram

În 2018, în timp ce se îndrepta spre Galați, acolo unde avea de susținut un concert, Antonia a aflat o veste foarte tristă. Bunicul ei a decedat, după ce o perioadă de timp o petrecuse în spital. La acel moment, cântăreața avea deja un contract pentru a susține concertul, așa că nu avea cum să lipsească și a fost nevoită să urce pe scenă.

„Nu o să uit atunci când eram în drum spre Galați. Am aflat efectiv cu o oră înainte să ajung acolo și eram praf. Am cântat, mi-am făcut jobul”, a povestit Antonia, în podcastul Giuliei Anghelescu.

Antonia: „Ești cea mai taxată dacă reacționezi”

După ce a terminat de cântat, nu a mai avut starea necesară de a sta alături de fanii ei, nu a stat la poze, nici nu a dat autografe, iar fanii au criticat-o dur. Mulți chiar i-au spus vorbe răutăcioase, să țipe și să-i bată în dubă vedetei.

„După am plecat, nu am mai stat la poze într-adevăr, pentru că nu am mai avut stare și mă înjura lumea pe net. «Nu îți e rușine că am stat acolo cu copilul în frig o oră?». Îmi băteau în dubă, urlau…Să stau să le explic de fiecare dată.

Și ei mai spun «îți asumi», dar e o diferență, trebuie să mă aștept, dar nu trebuie să-mi asum. Asta mi se pare cel mai greu în industria asta, că n-ai voie să reacționezi, ești cea mai taxată dacă reacționezi”, a mai spus cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net