Bat clopote de nuntă pentru Alex Velea și Antonia. Supriză mare! Cine sunt nașii de cununie

După ani buni în care au fost unul lângă celălalt, nedespărțiți, formând unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton, Alex Velea (39 de ani) și Antonia (34 de ani) au început pregătirile pentru nuntă. În urmă cu doi ani, artistul a cerut-o în căsătorie pe mama copiilor lui, iar fanii celor doi s-au tot întrebat de atunci când va veni și ziua în care cei doi își vor uni destinele. Iată că nu vor mai avea mult de așteptat. Cântărețul a dezvăluit cine sunt nașii de cununie, dar și când se va desfășura marele eveniment din viața lor.

Alex Velea și Antonia au ales nașii de nuntă / Foto: Instagram
Alex Velea și Antonia au ales nașii de nuntă / Foto: Instagram

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar fanii lor așteptau de mult vestea că cei doi fac pregătirile pentru nuntă. Chiar dacă nu au planificat încă data în care își vor spune marele DA și nu au ales nici locația la care va avea loc evenimentul, având amândoi un programat foarte încărcat, astfel că le este foarte greu să se ocupe de nuntă, invitat la emisiunea Xtra Night Show, cântărețul a dezvăluit cine sunt nașii de cununie.

Alex Velea: „Suntem prieteni de-o viață”

Ștefan Lucian, fondatorul de la Global Records, și soția acestuia le vor fi alături celor doi cântăreți în ziua cea mare.

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. Lucian de la Global și Bianca.

Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii.

Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a declarat Alex Velea în cadrul emisiunii Xtra Night Show, difuzată la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net