Ce declarație superbă! Ce spune Alex Velea despre iubita sa, Antonia. Artistul aniversează 20 de ani de carieră

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de carieră, Alex Velea (39 de ani) a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum marchează acest moment important. De asemenea, ne-a oferit informații și despre familia sa. Pe când nunta cu Antonia (34 de ani), femeia alături de care a clădit o familie superbă?

Alex Velea tatuat
Alex Velea tatuat

După două decenii de la debutul în concursul  tv „Star Factory” de la Prima TV, Alex Velea este în continuare pe val. Nu doar în muzică, deoarece mai nou joacă în filme. Şi nu în roluri mici. Anul acesta, va avea două premiere importante pentru marile ecrane, „Tigrul” și „Băieți deștepți”.

Despre toate acestea am stat de vorbă cu solistul la petrecerea intitulată sugestiv „Ani de liceu”, oraganizată de site-ul Unica.ro. A fost o atmosferă foarte frumoasă, iar alături de el au mai urcat pe scenă trupele L.A. și Body&Soul, precum și actrița Oana Sîrbu (55 de ani).

Click!: Ai relansat niște piese, le-ai reinterpretat pentru un album nou, intitulat „E marfă tare”...

Alex Velea: Da, pentru că s-au împlinit 20 de ani de când am participat la Prima TV, la „StarFactory”. Dar eu cant de pe la 9 ani. „Nimeni nu o face cum o facem noi” e încă valabil. Chiar dacă a trecut mult timp, știu că piesele astea au rămas în inimile și în playlist-urile fanilor mei. De dată asta, am încercat să mă alătur generației noi și să le ofer și lor, dar și mie, o experiență de neuitat. Cu proiectul ăsta am dat drumul la vară și urmează proiecte din ce în ce mai mari.

Alex Velea: „Alerg de la concert la concert”

Alex Velea alaturi de Oana Sirbu si jumatate din Body&Soul
Alex Velea alaturi de Oana Sirbu si jumatate din Body&Soul

Ești mereu pe drumuri...

Alerg de la concert la concert.

Am văzut că ai o perioadă prolifică şi în cinematografie. Te vom vedea în două filme noi, „Tigru” și „Băieți deștepți”.

Ai văzut? În „Băieți deștepți” am câteva scene foarte mișto. Dar am jucat și în „Tigru”, în regia lui Andrei Tănase. A fost premiat la TIFF săptămâna trecută, a luat premiul pentru debut acest film. Este filmul de debut al lui Andrei Tănase. Mi-a plăcut foarte mult proiectul asta, căci am făcut treabă bună.

Cum e rolul tău?

Este un rol tare, este suficient pentru ceea ce fac eu, pentru experieța mea.

Văd că primești rolulri din ce în ce mai mari...

Așa e. Îmi doresc să mai joc. Încerc să îmbin carierele, cea muzicală și cea de actor, cât de bine pot. Îmi place să joc.

Alex Velea: „O iubesc rău pe Antonia"

Velea (dreapta) si Antonia au fost la TIFF, pentru premiera filmului „Tigru" (regia: Andrei Tănase)
Velea (dreapta) si Antonia au fost la TIFF, pentru premiera filmului „Tigru" (regia: Andrei Tănase)

Pentru „Băieți deștepți” ați filmat acum ceva timp și filmul încă nu s-a lansat...

Abia în septembrie se va lansa, pentru că nu e ușor să montezi filme. Dacă ești și pretențios, atunci îți ia ceva timp.

Acum două seri ai cântat la ziua lui BroMania...

Îl iubesc foarte mult, e prietenul meu, îi urez „La mulți ani!”, îi țin pumnii și îl felicit pentru tot ceea ce face. A fost bun în „Miami Bici” și „Teambuilding” și abia aștept să văd și „Miami Bici 2”. Atât el și Codin sunt pretenii mei, dar jur că am ras la filmele lor, sunt fantastice. La tot ce au făcut pînă acum, sunt tari.

Noul film în care joacă, „Tigru", a fost premiat la TIFF

Alex Velea a jucat in ”Tigru”
Alex Velea a jucat in ”Tigru”

Familia Velea o dă pe actorie. Tu ai jucat în două filme, Antonia are rol mare în „Haita de acțiune”. Ce mai urmează?

Mi-a plăcut foarte mult cum și-a jucat rolul în „Haita de acțiune”, o felicit, o iubesc rău pe Antonia. Nu știu ce va face, acolo se lansează proiecte întruna. Au o echipă foarte bună, sunt prolifici.

Ai refăcut piesele acelea vechi, dar aș vrea să știu ce urmează nou.

Mi-ar plăcea să scot un material amplu cu nevasta-mea.

Nu ar trebui să urmeze și nunta, și botezurile copiilor?

O să urmeze, dar nu știu când, nu cred că anul asta... Avem concerte, mereu pe drumuri, e nebunie...

Amână din nou nunta cu Antonia și botezurile copiilor

Alex Velea și Antonia sunt foarte mândri de familia lor / foto: arhiva personală
Alex Velea și Antonia sunt foarte mândri de familia lor / foto: arhiva personală

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai mediatizate, dar și mai frumoase cupluri din showbiz. Sunt împreună din 2012, așadar au aniversat deja un deceniu de când se iubesc. Au împreună doi băieți, Dominic (8 ani şi jumătate) și Akim (6 ani şi jumătate), iar Antonia mai are o fetiță, Maya (12 ani), din prima căsnicie, cea cu afaceristul italian Vicenzo Castellano.

A durat foarte mult până când Antonia a obținut divorțul de Vicenzo, așadar ea și Alex au fost mult timp împiedicați să facă nunta din cauza asta. Abia în noiembrie 2020 s-a pronunţat despărţirea în acte dintre cânăreaţă şi italian. La scurt timp după asta, în iulie 2021, Antonia şi Alex s-au logodit, dar nunta a tot fost amânată de atunci, căci au apărut alte motive care i-ai determinat să mai aștepte. Probabil își vor pune pirostriile abia la anul, când va fi, se pare, și botezul copiilor.

Alex Velea, pe vremea debutului oficial de la „Star Factory"

Alex Velea este unul din cei mai de succes artiști din România, cu peste 20 de ani de carieră, în care a dominat topurile muzicale de la radio și de la tv. A știut mereu cum să rămână în inimile iubitorilor de muzică. Piese precum „Din vina ta”, „Minim doi” sau „Dragoste la prima vedere” sunt în continuare fredonate de o țară întreagă, dar și piesele mai recente, precum ,,Fake-urile”, „Spidaci” sau ,,Dau în ei ca-n aparate”, au parte de un succes nebun

De asemenea, alături de colaboratorii săi, aşa cum este şi Dani Mocanu, cu care a colaborat pentru melodia ,,Dau în ei ca-n aparate”, a reuşit să adune milioane de aprecieri pe toate platformele, inclusiv pentru cea mai în trend dintre ele, TikTok.

Ajută şi alţi artişti să se afirme

Alex Velea reuşeşte să rămână în topuri / foto: arhiva personală
Alex Velea reuşeşte să rămână în topuri / foto: arhiva personală

Alex Velea este fondatorul proiectului Golden Boy Society, unde au fost lansate proiecte de succes precum Golden Gang, Miruna Diaconescu, Arkanian, Omar Arnaout și lista poate continua.

Din anul 2009, Alex este şi compozitor; a creat melodii de mare succes pentru majoritatea artiștilor români, precum Smiley, Antonia, Sore, Ruby, Corina – și aceștia reprezintă doar o mică parte.

Ascultă noua melodie lansată de Alex Velea

Cuvântul care îl descrie cel mai bine pe artist este versatilitatea, deoarece a experimentat până acum foarte multe sound-uri și genuri muzicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net