Alex Velea și Bogdan de la Ploiești, datori la Adina Buzatu! „Săracii de ei, ce țipau!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adina Buzatu mai iese, câteodată, și în piedere după ce îmbracă vedetele din România! Stilista a recunoscut, recent, că sunt destule vedete de la noi care au datorii la ea. Alex Velea și Bogdan de la Ploiești se numărau printre... restanțieri.

Adina Buzatu (46 de ani) este stilista care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Ea îmbracă mai toate vedetele masculine din România. Aproape toți bărbații îmbrăcați bine din show-biz i-au trecut pragul pentru un sfat sau pentru a-și achiziționa haine de la ea.

Adina a șocat, însă, atunci când a recunoscut, în fața întregii lumi, că doi dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați cântăreți de la noi sunt datori la ea. Era vorba de Alex Velea și Bogdan de la Ploiești.

Adina Buzatu: „A fost vina mea! Nu le-am tăiat facturi! Am uitat!”

Creatoarea de modă a dezvăluit, de altfel, că sunt multe vedete de la noi care preferă să achiziționeze haine de la ea în rate, adică pe caiet, deși ar avea bani destui ca să le plătească pe loc.

Adina a lămurit, însă, scandalul datoriilor pe care cei doi cântăreți le-ar fi avut la ea într-o vreme.

Era vorba despre doi dintre clienții mei. Eu am fost, însă, de vină pentru că nu am apucat să le tai și să le trimit factura A fost exclusiv vina mea, din lipsa mea timp, nu a lor.

Nu au avut, săracii ,nici o vină. Din contră, amândoi după aceea tot sunau, mă terorizau, țipau, erau ceva gen: haide, să-ți dau banii!”, a declarat Adina Buzatu, pentru Click!

Lino Golden, atac jignitor la adresa Adinei Buzatu Sursa: Click!
Lino Golden, atac jignitor la adresa Adinei Buzatu Sursa: Click!

Adina, în scandal și cu Lino Golden: „Nu am nimic împărțit cu nimeni! Educația o ai sau nu!”

Un alt cântăreț cu care Adina Buzatu a avut un conflict notoriu în ultima perioadă a fost Lino Golden. Acesta a avut o reacție cât de poate nepoliticoasă la adresa stilistei pe rețelele de socializare, după ce aceasta l-ar catalogat drept prost îmbrăcat.

Nu am avut absolut nimic cu Lino. El a fost obraznic?! E alegerea fiecărui om. Comportamentul e dat de cum ești tu ca persoană, de ce ai primit acasă de educație ș.a.m.d Fiecare om este liber să se poarte cum își doreșete el. Eu nu a avut nimic și nu am absolut cu nimeni nimic!”, ne-a mai spus Adina, despre scandalul cu Lino Golden, de această dată.

Adina Buzatu a fost, recent, invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, a Oanei Radu, și a făcut o serie de confesiuni. Creatoarea de modă a spus atunci că există vedete care îi datorează bani.

Da, există vedete care au datorii la mine. Uite, pentru că am uitat să le fac calculele. De multe ori, eu uit să mai fac calculele.Am vorbit și cu Alex Velea că are să-mi dea bani”, a spus, la acel moment, Adina Buzatu. Între timp, Adina Buzatu a „stins" datoriile dintre ea și cei doi cântăreți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net