Replica Adinei Buzatu în scandalul cu Lino Golden! Celebrul stilist, atac dur: „Ce educație ai primit acasă?!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adina Buzatu a intrat într-un scandal de zile mari, recent, cu Lino Golden. Stilista l-a catalogat drept cel mai prost îmbrăcat bărbat și artistul a luat foc. I-a adresat atunci jigniri Adinei prin intermediul site-urilor de socializare. Avem și replica Adinei Buzatu!

Adina Buzatu îi îmbracă cu stil pe mai toți bărbații cunoscuți din showbiz. Recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță, stilistul a fost pus să-și dea cu părere despre cât de bine sunt îmbrăcate anumite personaje din lumea mondenă.

Lino Golden a primit titulatura de cel mai prost îmbrăcat, așa că solistul s-a răzbunat cum a știut el mai bine pe Adina Buzatu. I-a adresat cuvinte jignitoare Adinei Buzatu (46 de ani), într-un atac cât se poate de dur pe rețelele de socializare, făcând referire la vârsta acesteia, dar și la aspectul fizic.

Adina Buzatu: „Fiecare este liber să se poarte cum își dorește”

Adina Buzatu ne-a oferit o replică în scandalul cu Lino Golden, pe care nici nu l-a luat prea luat în seamă.

Nu am avut absolut nimic cu Lino. El a fost obraznic! E alegerea fiecărui om. Comportamentul e dat de cum ești tu ca persoană, de ce ai primit acasă de educație ș.a.m.d.

Fiecare om este liber să se poarte cum își dorește el. Eu nu a avut nimic și nu am absolut cu nimeni nimic!”, a declarat Adina Buzatu, pentru Click!

Lino Golden, trecut la prost îmbrăcați de Adina Buzatu Sursa: Instagram
Lino Golden, trecut la prost îmbrăcați de Adina Buzatu Sursa: Instagram

Lino Golden, derapaj grav la adresa Adinei Buzatu: „Are tot capul operat și 75 de de ani!”

Adina Buzatu l-a caracterizat pe Lino Golden ca fiind „cel mai prost îmbrăcat om din România”, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

Lino Golden a reacționat cât se poarte de dur, după ce a auzit de la un prieten cum a fost catalogat de stilistă.

Tânărul a izbucnit atunci pe rețelele de socializare și i-a adresat cuvinte cât se poate de triviale și jignitoare cunoscutei stiliste.

Să-i zici Adinei Buzatu că are tot capul operat și să recunoască că are 75 de ani și că își cumpără costumele din China și le vinde aici la români.

Doamna Adina, singura oară când am fost cel mai prost îmbrăcat a fost când am venit să mă îmbrăcați dvs. O zi sexy vă urez!”, a fost mesajul lui Lino, către cunoscuta stilistă, postat la acel moment pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net