Lino Golden, accident grav! S-a ciocnit cu un tramvai!: «Și-a făcut mașina praf!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cântărețul Lino Golden a fost implicat într-un grav accident rutier grav, în cursul zilei de joi. Artistul s-a ciocnit cu un tramvai, în timp ce se afla la volanul bolidului său. Lino a fost dus de urgență la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale

Solistul Lino Golden a fost implicat într-un accident grav pe Șoseaua Antiaeriană - Șoseaua Alexandriei în București. În cursul zilei de joi, cântărețul, aflat la volanul bolidului său de lux, s-a ciocnit cu un tramvai.

În urma impactului, Lino și-a avariat grav autoturismul proaspăt colantat și a fost dus de urgență la Spitalul Universitar din București, pentru a primi îngrijiri medicale. Surse de la fața locului spun că, cel mai probabil, artistul nu s-ar fi asigurat atunci când a vrut să depășească pe linia de tramvai și a intrat în coliziune. Mai multe imagini de la locul accidentului puteți vedea aici.

Cum se simte Lino Golden, după accident

De pe patul din Salvare, Lino Golden a apucat să-și facă un selfie, pe care l-a publicat pe Instagram. În imagine, cântărețul apare cu cu gâtul imobilizat. „Sunt ok!”, a mai apucat să scrie acesta.

Din câte am înțeles, el este ok, mașina este lovită serios. Nu știu nici eu pentru că nu pot să dau de el. Ultima oară era in salvare, din câte am văzut și eu, mi-a trimis o poză. Am niște prieteni pe acolo și mi-a zis că el este ok, adică nu cred că a pățit mare lucru, mașina e nasol.

Nu știu a cui a fost vina, nu știu ce să vă spun deocamdată, nu sunt informat, el nu îmi răspunde. Da, azi a luat mașina de la colantat!”, a declarat managerul lui Lino, Mădălin Moșoiu, pentru Click!

Pompierii SMURD și Salvarea au sosit imediat la locul accidentului, traficul fiind restricționat în zonă.

Șoseaua Antiaeriană-Șoseaua Alexandriei, accident rutier auto cu tramvai. Este restricționat traficul tramvaielor pe Șoseaua Alexandriei, sensul către Piața Rahova. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Universitar. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0", au declarat autoritățile, prezente la fața locului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net