Lino Golden, imagine șocantă de pe patul de spital. Și-a tăiat surplusul de piele din zona pieptului

Ultima actualizare:
Lino Golden a publicat o fotografie în care a demonstrat cât de mult a reușit să slăbească
Lino Golden a publicat o fotografie în care a demonstrat cât de mult a reușit să slăbească

A avut 100 de kilograme, dar cu multă ambiție, dietă și sport "pe pâine", Lino Golden, protejatul lui Alex Velea, a ajuns să dea jos 30 de kilograme în puțin peste trei luni. Acest lucru se întâmpla în urmă cu câțiva ani, dar noua imagine nu a venit fără sacrificii. Ba mai mult, tânărul a rămas cu un complex: surplusul de piele adunat. Acum, solistul și-a făcut curaj să apeleze la medic și a trecut printr-o operație care i-a redat total încrederea în sine.

Am auzit în showbiz de tot felul de operații estetice, însă de aceasta mai puțin. Lino Golden a ajuns pe masa de operație din cauza excesului de piele din zona pieptului. Acesta a suferit o ginecomastie chirurgicală și o înlăturare a excesului de piele, care au durat în jur de trei ore. Intervenția are costuri între 2.000 și 3.500 de euro, în funcție de clinica pe care o alegi.

Lino Golden, operație de trei ore


    Lino Golden a împărtășit cu fanii o poză de pe patul de spitalfoto: arhivă personală
Lino Golden a împărtășit cu fanii o poză de pe patul de spitalfoto: arhivă personală

“La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că treuie să slăbesc. După prima lună, diferența s-a văzut, atât în oglindă, cât și pe cântar; am reușit să slăbesc 10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme”, a povestit Lino Golden cu ceva timp în urmă.

Lupta cu obezitatea a fost una destul de dificilă și după ce a ajuns la greutatea dorită, semnele acestui proces au rămas pe corp, în special în zona pieptului. A rămas cu un inestetic exces de piele care se reliefa destul de bine prin haine.

Radu Cârstea, pe numele său adevărat, acum în vârstă de 22 de ani, a început să dezvolte un complex legat de această parte a corpului. Situația lui însă avea o rezolvare, iar medicii esteticieni au fost "pionii". În urma unui consult, chirurgul estetician Florin Jurvale a decis să îi facă ceea ce se cheamă în termeni medicali "ginecomastie chirurgicală" (mărirea în volum a sânului la bărbați - n.r.) și o înlăturare a excesului de piele. Medicul a fost nevoit să incizeze partea din jurul areolelor mamare, dar și partea inferioară acestora. Intervenția a durat aproape trei ore, iar Lino Golden este nevoit să poarte o perioadă un corset. Are restricții, dar și o rețetă simplă, însă pentru că nu e o operație dificilă, vindecarea va fi destul de rapidă. 

"Am trecut prin multe ca să ajung aici"

"Am trecut prin multe lucruri ca să ajung aici. S-a râs de mine când eram gras, am slăbit 30 de kg, am rămas cu exces de piele pentru că am slăbit prea repede, așa că am avut nevoie de această operație pentru mine în primul rând. Nu vă lasati afectați de oamenii care vă judecă", a transmis "fiul adoptiv" al lui Velea.

Cum a reușit Lino Golden să adune 100 de kilograme la 16 ani

Lino Golden a împărtășit cu fanii o poză de pe patul de spital
Lino Golden a împărtășit cu fanii o poză de pe patul de spital

„Cum am ajuns în situația aceea? Simplu! Viața haotica pe care o duceam m-a adus acolo! Mâncam la ore târzii mult junk food și, trebuie să recunosc, nu mă interesa deloc alimentația și stilul de viață pe care îl aveam. Sigur, nu aș fi putut să duc această luptă daca nu aș fi avut susținerea lui Alex si a Antoniei. El mi-a spus că, dacă ai ambiție și voință, orice este posibil. Am mers împreună la sală și m-a învățat cum să am un stil de viață sănătos. Antonia mi-a dat sfaturi de nutriție și a fost si ea alături de mine. Este foarte important ca, ăn astfel de momente, să ai susținerea și înțelegerea prietenilor”, a declarat Lino pentru slabsaugras.ro.

image
image
image
image
image
image
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani