Două femei decedate după ce un autoturism a fost lovit de tren la Suceava

Două femei au murit și doi copii - de 2, respectiv 4 ani - se află în stare gravă după un cumplit accident produs luni după prânz în Suceava. Un autoturism marca Audi a fost surprins de trenul interregio București Nord – Suceava la trecerea de nivel de cale ferată dintre Salcea și Prelipca.  

Mașina lovită de tren a fost aruncată într-un stâlp
Mașina lovită de tren a fost transformată într-o grămadă de fiare. Foto: monitorulsv.ro

”Coliziune între un tren şi un autoturism, pe raza localităţii Prelipca. Intervin pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ”, a transmis, luni, ISU Suceava într-un comunicat preluat de monitorulsv.ro

Femeile au fost descarcerate dar nu au putut fi salvate

Potrivit comunicatului transmis de salvatori, în urma evenimentului rutier au rezultat patru victime (doi adulţi şi doi copii), toate din autoturism.”Persoanele adulte (două femei) au rămas încarcerate şi sunt inconştiente, cu leziuni foarte grave. Cei doi minori au fost preluaţi de către cadrele medicale. Unul dintre ei este inconștient”, a transmis iniţial ISU Suceava. 

După descarcerare, cele două femei au fost surescitate dar salvatorii au fost nevoiți să declare decesul. Copiii sunt în stare gravă și au fost transportați la spital unde au fost trimiși direct în sala de operații. 

image
image
image
image
image
image
Orasul Aninoasa din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (76) jpg
bani jpg
plante jpeg
image png
rujeola jpg
image png
1 mos nicolae legenda jpg jpeg
bicarbonat de sodiu jpg