Cum au slăbit Lino Golden, Dumi și Mădălin Șerban. ”Într-o zi am spus STOP”

Băieții din noua generație a showbiz-ului autohton au început să acorde mai multă atenție felului în care arată. După ce soliste precum Feli sau Oana Radu au slăbit considerabil, mai mulți artiști și-au pus ambiția și au luat cu asalt sălile de sport.

Mădălin Șerban a reușit să dea jos cel puțin 10 kilograme cu antrenamente intense
Mădălin Șerban a reușit să dea jos cel puțin 10 kilograme cu antrenamente intense

Iată trei tineri soliști din noua generație, Lino Golden, Dumi și Mădălin Șerban ex 5Gang, care au slăbit considerabil.

Marian Dumitru cântă sub pseudonimul Dumi. Deja a bifat o colaborare cu Mellina pentru "Trezește-te România", pe care ați văzut-o și la "Bravo, ai stil! Celebrities".

Tânărul de 23 de ani ne-a povestit că a avut întotdeauna o relație complicată cu mâncarea. "Mereu mi-a plăcut să mănânc, iubesc mâncarea! Dar într-o zi am spus stop. Nu mă simțeam eu bine cu mine și, plus de asta, oamenii când văd un copil grăsuț au tendința să facă glume foarte proaste și nu am suportat asta. Am început să fac sport, să învăț cum se mănâncă corect și așa am reușit să slăbesc!”, a dezvăluit Dumi.

Solistul a lucrat mult timp cu o nutriționistă, însă i-a ignorat sfaturile, iar asta a avut consecințe dezastruoase pe termen lung.

”Țin minte că nutriționista cu care lucram în perioada respectivă îmi calcula undeva la 1.500 de kcal pe zi și eu mâncam undeva la 800-900 doar să ajung mai repede la rezultatul dorit. Nu a fost deloc smart ce am făcut, am avut probleme după, dar acum pot spune că mănânc sănătos, mănânc normal. Am zile când consum și pizza sau burgeri. Fac toate astea cu o limită și când simt eu că am depășit linia, mă pun pe picioare și o perioadă fac detox. Renunț la prăjeli, dulciuri etc. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc!", ne-a spus tânărul care aleargă, merge la sală și joacă fotbal regulat.

Dumi a suferit în copilărie din cauză că era considerat gras
Dumi a suferit în copilărie din cauză că era considerat gras

Mădălin Șerban de la 5Gang a scăpat de burtă

Fost solist în 5Gang, Mădălin Șerban a început o carieră solo și joacă în filme. Tânărul s-a apucat de sală cand și-a dat seama că a început să facă burtă și bine a făcut, pentru că acum este fit și arătă ca un model. "Nu mă consider acum într-o formă extraordinară, dar pot spune că sunt în cea mai bună formă a mea în care am fost vreodată! De ce? Vedeți în pozele următoare în care am fost într-un stil de viață foarte nesănătos, cu mâncare proastă, cu sucuri, zahăr și fără mișcare!

Nu am avut curajul până acum să vă arăt în ce stări groaznice am fost înainte, dar acum pot să vă arăt cum am fost EU… Aveți grijă de voi și de corpurile voastre, pentru că în ele veți trăi toată viața voastră! Faceți sport și aveți mare grijă de voi! Ne vedem la vară cu pozele alea fără tricou și în cea mai sănătoasă și puternică variantă a mea! Schimbarea începe de azi! Vă iubesc!", a postat el un mesaj pe Instagram, alături de câteva poze cu el de când avea burtă.

Mădălin arată foarte bine acum, după ce a dat cel puțin 10 kilograme jos.

Lino Golden l-a avut exemplu pe Alex Velea

Toată lumea știe povestea lui Lino Golden, pe numele său real Radu Cârstea, în vârstă de 25 de ani. Lino e un tânăr ambiţios care a cunoscut celebritatea încă din adolescenţă, după ce și-a cultivat dragostea pentru muzică încă din copilărie. La vârsta de şase ani descoperea violoncelul, lecţiile de pian, pentru ca în adolescenţă să îmbrăţişeze o carieră artistică în muzică rap.

La doar 16 ani, Lino cântărea 100 de kilograme, însă după luni întregi de regim alimentar și sport intens, acesta a mărturist că a reuşit să slăbească 30 de kilograme.

“La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că trebuie să slăbesc. Ţin mine că Alex Velea mi-a spus că nu mă va mai ajuta să slăbesc, când m-a prins că nu mă ţineam de dietă cu adevărat. Acela a fost momentul când am devenit foarte serios în această privinţă. Primul lucru pe care am început să îl fac a fost să alerg în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău şi eram pe punctul de a chema ambulanţa.

Atât dieta pe care o ţineam, cât şi sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferenţa s-a văzut, atât în oglindă, cât şi pe cântar; am reuşit să slăbesc 10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme”, a povestit Lino Golden.

“După ce am slăbit, a urmat perioada în care am dat examenul de Bacalaureat şi, din cauza stresului, m-am îngrăşat 15 kilograme. A trebuit să le dau jos, a fost mult mai greu”, a adăugat artistul. În scurt timp a slăbit 30 de kilograme, dar a rămas cu un exces de piele pe care în octombrie 2020 a reuşit să îl îndepărteze cu ajutorul medicului.

"Am trecut prin multe lucruri ca să ajung aici. S-a ras de mine când eram gras, am slăbit 30 de kg, am rămas cu exces de piele pentru că am slăbit prea repede, aşa că am avut nevoie de această operaţie pentru mine în primul rând. Nu va lăsaţi afectaţi de oamenii care va judecă. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru ambiţie", a scris el recent în mediul online. A postat chiar şi o imagine de pe patul de spital, cu operaţia. Acum Lino e fit și arătă foarte bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
image
actualitate.net
image
actualitate.net