Lino Golden și-a îngrijorat fanii! Cum s-a fotografiat pe patul de spital

Lino Golden pare să se confrunte cu câteva probleme de sănătate. Artistul și-a îngrijorat fanii după ce distribuit o fotografie în care este întins într-un pat de spital. 

Lino Golden și-a îngrijorat fanii Sursă foto: Instagram Lino Golden
Lino Golden și-a îngrijorat fanii Sursă foto: Instagram Lino Golden

Lino Golden a ajuns la spital. Motivul pentru care cunoscutul cântăreț de trap a avut nevoie de ajutorul medicilor este necunoscut întrucât artistul nu a oferit explicații suplimentare pentru imaginea pe care a distribuit-o pe Instagram.

În imagine, Lino are montat pe abdomen un holtr EGK care măsoară bătăile inimii, iar pe mâna stângă este vizibil un tensiometru. În descrierea imaginii, Lino a scris :"În timp ce voi vă distrați..." 

Lino Golden a slăbit 30 de kilograme

În urmă cu 5-6 ani, Lino Golden arăta complet diferit față de cum se afișează astăzi. Tânărul a avut o voință de fier și a practicat mult sport pentru a da jos kilogramele în plus care îl deranjau. A alergat zilnic și s-a abonat la sala de sport, dar a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni. În 2020 a trecut printr-o operație de îndepărtare a pielii în exces, după ce a slăbit nu mai puțin de 30 de klilograme. 

Lino Goldenm ajutat de medicul estetician 

  “La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că treuie să slăbesc. După prima lună, diferența s-a văzut, atât în oglindă, cât și pe cântar; am reușit să slăbesc 10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme”, a povestit Lino Golden cu ceva timp în urmă.  

"Toată lumea mă întreabă de cicatrici…😑 Nu îmi este rușine de ele, sunt mândru de mine că am dat 30 kg jos singur alergând în parc zi de zi și schimbându-mi stilul de viață", declara Lino Golden.

Cine este Lino Golden

Lino Golden, pe numele sau real Radu Cârstea, în vârstă de 23 de ani, este un tânăr ambițios, care și-a cultivat dragostea pentru muzică încă din copilărie. La vârsta de șase ani descoperea violoncelul, lecțiile de pian, pentru ca în adolescență să îmbrățișeze o carieră artistică în muzică rap.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net