Ce dramă! Lino Golden și-a înmormântat tatăl când avea doar 18 ani. "Pentru că eram așa mic, muream în mine"

Ultima actualizare:

    Lino Golden, invitat la podcastul “ Vin de poveste” by Radu Tibulca
Lino Golden, invitat la podcastul “ Vin de poveste” by Radu Tibulca

Lino Golden a făcut declarații emoționante în cadrul unui interviu online. Pe lângă faptul că a dezvăluit că a avut și el Covid, solistul s-a întors în trecut și a povestit cum și-a pierdut tatăl chiar în anul majoratului.

Lino Golden (23 de ani) nu a scăpat nici el de noul coronavirus. Artistul a contractat virusul în urmă cu două luni, la o ieșire cu prietenii într-un club de fițe din Capitală. Simptomele pe care le-a resimțit artistul au fost pierderea gustului și a mirosului, dar și dureri de spate atroce, care au durat două zile. „Am avut Covid recent, acum două luni. A fost un weekend în care au fost cluburile deschise. Am făcut eu cu prietenul meu, Adam. El n-a avut absolut nimic. Eu n-am avut gust, miros, m-a durut spatele două zile. Ne-am închis, am făcut muzică. Am făcut o variantă ușoară. Probabil că mă voi vaccina, mai ales că se vor deschide evenimentele”,  a declarat Lino Golden, invitat la podcastul “Vin de poveste” by Radu Țibulcă.

În cadrul aceluiași podcast, artistul a vorbit în premieră și despre pierderea tatălui său, care l-a marcat pe viață. Avea doar 18 ani când a trebuit să-și înmormânteze tatăl. A fost, de departe, cea mai neagă perioadă a vieții lui. “El avea peritonită și nu a vrut să se ducă la spital deloc până i s-a făcut rău. A mers la spital, l-au operat. Ceva la operație n-a fost ok și i-a afectat creierul, i-a fost afectat capul de un sindrom. Nu mai știa, nu mai recunoștea, rămăsese cu creierul undeva în anii '80, avea amintiri doar de acolo, a slăbit. Eu, pentru că eram așa mic, muream în mine, nu puteam să-l văd așa, nu puteam să accept. Mi-a fost foarte greu, e greu să-ți vezi părintele așa. De multe ori mă feream să stau prea mult cu el, uneori o luam razna, aveam gânduri din alea proaste, era greu să-ți vezi așa părintele, că nu-și amintește de tine. Trebuia să-l mint ca pe un copil. Într-o seară i s-a făcut rău și se presupunea că are pneumonie, l-au dus la spital, era ok, am vorbit cu el și după m-a sunat un prieten. Eram în living la Alex și la Antonia, vorbeam, eram toți acolo, și am căzut din picioare, am început să țip. A fost foarte greu și cel mai greu mi se pare să-ți înmormântezi părinții”, a mai povestit Lino Golden.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (22) jpg
vedetă pe covorul roșu  foto   Shutterstock(1) jpg
FotoJet (19) jpg
vrajitoare 0 jpeg
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
image
actualitate.net