Alex Velea, adevărul despre despărțirea de Lino Golden și Mario Fresh. „Mă așteptam să mă dezamăgească”


    Alex Velea spune că se aștepta să fie trădat de Mario Fresh și Lino Golden
Alex Velea spune că se aștepta să fie trădat de Mario Fresh și Lino Golden

Alex Velea nu uită și nu iartă! Artistul a făcut noi declarații în scandalul care a zguduit showbiz-ul românesc în urmă cu câteva luni: ruptura dintre artist și „fii săi adoptivi” Lino Golden și Mario Fresh.

Mario Fresh și Lino Golden, soliștii pe care Alex Velea și Antonia i-au primit în familia lor acum 5 ani, așa-numiții "copii adoptivi" ai celor doi, au părăsit casa de producție a protectorului lor cu scandal în octombrie anul trecut. Alex Velea a rupt atunci în faţa camerei contractul pe care îl avea semnat cu Lino şi Mario Fresh.

„Niciodată nu mai văd o reîntâlnire! Nu vrea nimeni de acolo, fiecare e cu drumul lui. Dezamăgirea e acolo, am lasat-o acolo și am luat-o ca atare. Mă așteptam la un moment dat să se ajungă aici”,  a declarat Alex Velea, la Teo Show.

După ce le-a fost deschisă poarta industriei muzicale românești, Lino Golden și Mario Fresh au luat hotărârea că se pot descurca singuri, fără ajutorul celui care le-a fost ca un părinte. Primul care a renunțat la colaborarea cu Velea a fost Mario Fresh. Apoi a urmat și Lino. În cazul lui, lucrurile sunt ceva mai complicate, în sensul că acesta s-a unit cu unul dintre cei mai mari dușmani ai lui Velea, Abi Talent

Alex Velea are un nou protejat: „Zanni e flebețea mea” 

Acum Alex Velea și-a găsit un nou copil de suflet. Este mare susținător al faimosului Zannidache de la „Survivor”. „Zanni e flebețea mea, suntem toți cu sufletul lângă el, și copiii. Se adaptează oricărui mediu pentru că a trăit greu, a stat la mai multe cămine de copii, centre de plasament. A avut o viață grea. Nu e greu să se adapteze”, a mai spus Velea.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
cub kamara png
caine furios jpeg
couple 7353748 1920 jpg
sex jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina