Alex Velea, adevărul despre despărțirea de Lino Golden și Mario Fresh. „Mă așteptam să mă dezamăgească”

3 februarie 2021
image
Alex Velea spune că se aștepta să fie trădat de Mario Fresh și Lino Golden

Alex Velea nu uită și nu iartă! Artistul a făcut noi declarații în scandalul care a zguduit showbiz-ul românesc în urmă cu câteva luni: ruptura dintre artist și „fii săi adoptivi” Lino Golden și Mario Fresh.

Mario Fresh și Lino Golden, soliștii pe care Alex Velea și Antonia i-au primit în familia lor acum 5 ani, așa-numiții "copii adoptivi" ai celor doi, au părăsit casa de producție a protectorului lor cu scandal în octombrie anul trecut. Alex Velea a rupt atunci în faţa camerei contractul pe care îl avea semnat cu Lino şi Mario Fresh.

„Niciodată nu mai văd o reîntâlnire! Nu vrea nimeni de acolo, fiecare e cu drumul lui. Dezamăgirea e acolo, am lasat-o acolo și am luat-o ca atare. Mă așteptam la un moment dat să se ajungă aici”,  a declarat Alex Velea, la Teo Show.

După ce le-a fost deschisă poarta industriei muzicale românești, Lino Golden și Mario Fresh au luat hotărârea că se pot descurca singuri, fără ajutorul celui care le-a fost ca un părinte. Primul care a renunțat la colaborarea cu Velea a fost Mario Fresh. Apoi a urmat și Lino. În cazul lui, lucrurile sunt ceva mai complicate, în sensul că acesta s-a unit cu unul dintre cei mai mari dușmani ai lui Velea, Abi Talent

Alex Velea are un nou protejat: „Zanni e flebețea mea” 

Acum Alex Velea și-a găsit un nou copil de suflet. Este mare susținător al faimosului Zannidache de la „Survivor”. „Zanni e flebețea mea, suntem toți cu sufletul lângă el, și copiii. Se adaptează oricărui mediu pentru că a trăit greu, a stat la mai multe cămine de copii, centre de plasament. A avut o viață grea. Nu e greu să se adapteze”, a mai spus Velea.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
5leona lewis insarcinata png
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg