Ce ritual de frumusețe are Adina Buzatu înainte de culcare? Cu asta nu dai greș niciodată

#Exclusiv Click!

Adina Buzatu arată ca de podium la 45 de ani! Vedeta nu ține diete stricte, însă are o siluetă cu care le dă clasă până și puștoaicelor. În schimb, stilista respectă cu sfințenie, în fiecare seară, un anume ritual de frumusețe. Folsește creme cu nemiluita pentru a masca ridurile, inerente vârstei.

Adina Buzatu a reușit într-o lume a bărbaților, nu doar datorită abilităților ei de afaceristă, dar și prin modul exemplar în care arată. La 45 de ani, stilista e în formă maximă, are o siluetă fără cusur și nu-și arată deloc vârsta.

Și asta pentru că are mare grijă la stilul de viață și are secretele ei în materie de frumusețe. Nu este adepta intervențiilor estetice, în schimb are acasă, în dormitor, un adevărat arsenal de cosmetice, creme și parfumuri, care ar face orice femeie invidioasă.

Stilista ne-a mărturisit că are și un ritual strict de înfrumusețare, pe care îl respectă cu sfințenie în fiecare seară, înainte de a se pune în pat.

Adina Buzatu: „Sunt destul de tipicară”

Acum primăvara trebuie să scoatem frumusețea la vedere. Eu, una, trebuie să recunosc că sunt fan cosmetice. Folosesc 6-7 serumuri odată. De exemplu, atunci când sunt obosită, la ochi la fel 7-8 creme, seruri, le pun pe toate pe o cotonetă umedă și dorm cu ele așa toată noaptea.

Și dimineața, nu doar seara, fac acest ritual. Plus, demachierea, obligatorie de trei ori pe zi, și, de fiecare dată, folosesc o formă de scrub sau peeling, dar mai ușoară, astfel încât să poată să fie folosită zilnic. Sunt destul de tipicară cu cosmeticele, le ador”, ne-a declarat stilista.

„De ziua mea, parfumul meu favorit s-a terminat pe piață! Am primit 10!”

Și la capitolul parfumuri, Adina are două mărci favorite. Una dintre ele s-a epuizat pe piață chiar de ziua ei.

Le spun prietenilor mei: dacă vreți să-mi faceți un cadou, atunci cosmeticele sunt pe primul plan. Apoi, pe locul doi sunt, normal, parfumurile. Am două parfumuri pe care le iubesc, dacă nu sunt cele două care-mi plac mie degeaba îmi duci altceva.

E haios că, de ziua mea, unul din respectivele parfumuri s-a terminat pe piață! Asta pentru că toți invitații au luat parfumul meu favorit și am primit zece! Mie mi-a convenit pentru că îl ador și am unul în mașină, unul acasă și unul la birou. Peste tot, în fiecare poșetă, eu am câte un parfum!”, a mai povestit vedeta, pentru Click!

Cine este Adina Buzatu?

Adina Buzatu s-a născut pe 18 martie 1977 și a reușit, prin forțele proprii, să ajungă o stilistă celebră în România. I-a plăcut munca și să aibă banii ei, încă de mică. La vârsta de doar 15 ani, stilista spăla parbrize în intersecții, pentru a câștiga ceva bănuți.

La 16 ani, Adina era angajată deja într-o firmă de import, iar la 18 ani își găsise de lucru într-un casino bucureștean. La majorat, stilista și-a cumpărat propria casă.

Creatoarea de modă a demarat prima ei afacere la vârsta de 20 de ani, compania ei devenind cel mai important exportator de fier vechi din România. Și-a lansat, ulterior, un how-room de pielărie și haine de blană, iar din 2006, a deschis firma pe care o are și acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net