Are toți bărbații la picioare, însă ... Cel mai bine ținut secret al Adinei Buzatu: „Îmi pare rău că ...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adina Buzatu se poate numi o femeie împlinită la 45 de ani. A reușit în viață într-o lume a bărbaților, pe care îi îmbracă după ultima modă. Stilista are, însă, și un mare regret, în viața personală. Și-ar mai fi dorit un frățior pentru fiica ei, Sara. Timpul nu e încă pierdut, asta dacă nu o face, între timp, fiica sa...bunică!

La 45 de ani, Adina Buzatu își mai dorește copii Sursa: Instagram
La 45 de ani, Adina Buzatu își mai dorește copii Sursa: Instagram

Adina Buzatu unul dintre cei mai renumiți stiliști din România. Deși nu este căsătorită, fashion designerul și fiica ei, Sara, formează o familie foarte fericită. Cele două sunt foarte apropiate sufletește, asta în ciuda faptului că tânăra, acum în vârstă de 24 de ani, a absolvit școala în Elveția, iar acum lucrează tocmai la Londra. Cele două, însă, abia așteaptă să se vadă, mai ales pentru a-și petrece vacanțele împreună.

Sara locuiește la Londra împreună cu iubitul ei și e gata să o facă, în curând, bunică pe Adina Buzatu. Stilista e topită după bebeluși și ar mai face chiar ea un copil, acesta find și marele ei regret din tinerețe.

Adina Buzatu are o relație foarte bună cu Sara, fiica ei!

Adina, ce face fiica ta, Sara? Am văzut că a avut ceremonia de absolvire de curând!

Bine, Sara e acum e la Londra, la muncă. Ea lucrează pentru o companie de acolo. De fapt, lucrează și de aici, și de acolo. Și, ce-i mai bine pentru o mamă decât să aibă oportunitatea să-și vadă copilul, chiar dacă lucrează în străinătate?!

Cât de des reușiți să vă vedeți?

Doar ce am văzut-o în Elvia, unde a avut ceremonia de absolvire acolo. Trebuia să fie acum doi ani, dar din cauza pandemiei evenimentul a avut loc abia acum. A fost și ea acum două săptămâni acasă, am fost și într-o mini-vacanță împreună. O văd cam la o săptămână-două. Dar cum până spre sfârșitul lui noiembrie nu o mai văd, deci o să-mi fie dor de ea.

Mai are prieten? Te vedem soacră în curând?

Nu știu da se mărită, că nu mi-a spus nimic încă. Eu le urez toate cele bune, nu știu, e decizia lor, sunt tineri, sunt frumoși, sunt fericiți, se înțeleg foarte bine și mie mi-e drag de ei. Orice mamă înțelege ce zic, când îți vezi copilul fericit, asta e important.

Adina Buzatu își dorește să devină și mamă, și bunică!

Ți-ai dori să devii bunică? Ești cam tinerică!

O, îmi doream să fiu bunică de când avea Sara 18 ani, pentru că mie îmi plac copiii la nebunie. Am o mulțime de finuți și acum urmează iarăși să botez. Eu botez în fiecare an, cred că o să fiu o bunică excepțională. Deja, eu cu Sara avem discuții și glume pe tema asta. I-am zis: lași copilul la mine și pleci! Ea mi-a zis: cine îți dă, dragă, ție copilul! De parcă pe tine nu te-am crescut eu!

Ți-ai fi dorit să ai mai mulți copii?

Da, și îmi pare rău că nu am mai făcut! Dacă exis un lucru pe care l-aș fi făcut diferit, ăsta ar fi fost. Bine, nu pot să spun că stau acum și regret foarte tare, pentru că, totuși, aș putea să-mi fac azi un copil, nu mă ține nimeni. Sunt încă aptă, am vârsta adecvată, nu e o problemă. Dar, dacă aș sfătui-o pe Adina de la 20 de ani, i-aș spune mai facă încă un copil, pentru că e altceva, e gașca mai mare!

Adina Buzatu, pictprial îndrăzneț la peste 40 de ani Sursa: Instagram
Adina Buzatu, pictprial îndrăzneț la peste 40 de ani Sursa: Instagram

Adina Buzatu a muncit din greu pentru a deveni o femeie de afaceri de succes

Adina Buzatu a venit pe lume pe 18 martie 1977 și a reușit să ajungă un stilist cunoscut în România. Vedeta a dezvăluit că la vârsta de 15 ani a început sa spele parbrize în intersecții, pentru a câștiga bani.

La doar 16 ani, Adina lucra deja într-o firmă de import, iar la 18 ani era surveillance într-un casino bucureștean. La majorat, Adina și-a cumpărat propria casă. La doar 20 de ani, stilista a demarat prima ei afacere, compania ei devenind cel mai important exportator de fier vechi din România. Adina și-a lansat apoi propriul showroom de pielărie și haine de blană, iar din 2006, a deschis firma pe care o are și acum.

Cel mai dificil moment din viața stilistei a fost momentul în care a divorțat de soțul ei, afaceristul turc Cenap Arzan. Atunci, Adina a rămas singură la 24 de ani cu fiica sa Sara, care avea doar trei anișori.

Adina Buzatu: „Eu vreau un bărbat lângă mine, nu o glugă de coceni!”

Nu am găsit persoana. Sunt singură. Poate am găsit-o la un moment dat și nu a fost să fie. Și mă întreabă multe lume cum de sunt singură. Sunt singură… că nu a fost să fie.

Eu cred în destin. Nu sunt perfectă, cred că am un milion de defecte. Și cred că există destin și cred că fiecare sac își găsește petecul când trebuie. Nu la o anumită vârstă, nu la 18 ani, nu la 25.

Nu există vârsta perfectă. Sunt puțin rigidă. Și în relațiile afective, în dragoste. Cer lucruri. Vreau să fiu respectată și respect. Eu vreau un bărbat lângă mine, nu vreau o glugă de coceni”, declara Adina Buzatu, într-un interviu la Prima TV.

Acum, la 45 de ani, stilista este tot o femeie singură.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net