Adina Buzatu, decolteu amețitor! Cum s-a pozat stilista

Adina Buzatu a publicat în mediul online câteva imgini într-o ipostază pe care urmăritorii ei nu au avut norocul să o vadă prea des, deși aceasta a mai „cochetat”, de-a lungul timpului, cu pozele sexy. Mai bine mai târziu decât niciodată, conform zicalei!

image
Cum s-a pozat Adina Buzatu, cu decolteul la vedere Foto: Instagram

Stilista și-a etalat, în cele mai recente poze de pe Instagram, bustul generos, propunând o ținută îndrăzneață pentru urmăritoarele sale, care poate fi purtată, de ce nu, de Revelion, că tot „bate la ușă”.

Adina Buzatu, decolteu amețitor

Deși creatoarea conceptului „Trends by Adina Buzatu” se ocupă în mod exclusiv de ținutele domnilor, iată că nici când vine vorba de garderoba feminină nu dorește să rămână în urmă. Rămânând însă, în stilul caracteristic, Adina a optat și pentru sine pentru un costum de inspirație masculină.

image
Adina Buzatu, într-un costum decoltat Foto: Instagram

Culoarea vibrantă a fost însă cea care l-a scos din anonimat, iar „cireașa de pe tort” a fost marcată de decolteul amețitor. Purtând doar sacoul și pantalonii costumului, stilista s-a pozat fără să aibă nimic altceva pe dedesubtul piesei vestimentare, cum ar fi o cămașă sau măcar un sutien!

Această abordare este însă în mare vogă în domeniul fashion în zilele noastre, tot mai multe doamne și domnișoare optând pentru acest stil de inspirație masculină, dar care adăugă un plus de senzualitate și sex-appeal.

adina buzatu decolteu2 (1) png
Adina Buzatu, costum sexy de inspirație masculină Foto: Instagram

Adina Buzatu este stilist, nu creator vestimentar

Adina Buzatu a explicat, de-a lungul timpului, că există o confuzie când vine vorba de aria cu care ea se ocupă, așa că a decis să aducă lămuriri în acest sens.

O mare parte a presei mondene crede în continuare, în ciuda frecventelor mele precizări, că sunt designer vestimentar. Ei bine, nu. Adina Buzatu nu este designer ci stilist, iar specialitatea mea sunt ţinutele masculine.

Talentul meu este să ajut bărbatul rafinat şi atent la detalii să îşi pună în valoare atuurile. Ştiu că succesul unui bărbat este direct proporţional cu încrederea pe care o are în sine, iar propria imagine este un ingredient important al acestei ecuaţii. 

Înţeleg şi savurez tendinţele modei, dar în acelaşi timp cred în eterna eleganţă. De aceea, ţinutele Trends by Adina Buzatu sunt un mix eclectic între clasic şi avangardă, între casual şi elegant”, a scris Adina Buzatu în mediul online.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
bianca dragusanu png
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
prodan reghe
proteste iran septembrie 2022 foto afp
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg