Adina Buzatu, eforturi uriașe ca să-și salveze afacerea cu haine

image
Adina Buzatu ╚Öi fotograful Vali B─ârbulescu au colaborat de foarte multe ori pentru a realiza ╚Öedin╚Ťe foto ├«mpreun─âfoto: arhiva personal─â

Adina Buzatu este una dintre multele persoane publice cu business propriu care sunt foarte afectate financiar din cauza situa╚Ťiei de criz─â din Rom├ónia, situa╚Ťie cauzat─â de pandemia mondial─â cu coronavirus. ÔÇ×Am probleme cu business-ul, de c├ónd magazinul ├«m ieste ├«nchis. Recunosc, ├«mi este foarte greu, pentru c─â sunt de felul meu workaholic─â (dependent─â de munc─â, n.r.). E un moment dificil, dar trebuie s─â ne bucur─âm de via╚Ť─âÔÇŁ, a m─ârturisit stilista ├«ntr-un videoclip difuzat live pe conturile personale de facebook ╚Öi instagram.

De╚Öi tr─âie╚Öte ├«n autoizolare la domiciliu de aproape o luno, Adina a r─âmas la fel de activ─â pe re╚Ťelele sociale, tocmai pentru a p─âstra viu interesul clien╚Ťilor s─âi. ╚śi, zilele trecute, dup─â ce s-a sf─âtuit cu colaboratorii s─âi, i-a venit o idee cu totul inedit─â: va organiza o ╚Öedin╚Ť─â foto de la distan╚Ť─â. ╚śedin╚Ťele foto presupun ├«nt├ólnirea ├«n acela╚Öi spa╚Ťiu a unei echipe cu foarte mul╚Ťi oameni, mai ales dac─â shooting-ul este unul de fashion. Vineri, 10 aprilie, de la ora 17.00, printr-o transmisie live pe facebook ╚Öi instagram, Adina Buzatu va demonstra c─â se poate face o astfel de ╚Öedin╚Ť─â ╚Öi ÔÇ×on remoteÔÇŁ, cum ar spune americanul, adic─â de la distan╚Ť─â. ╚śi, cu aceast─â ocazie, a bifat ╚Öi o premier─â mondial─â!

Premier─â mondial─â: Adina Buzatu face prima ╚Öedin╚Ť─â foto de la distan╚Ť─â

image
Adina Buzatu, al─âturi de echipa sa de colaboratori, la o ╚Öedin╚Ť─â foto din trecut. De data aceasta, ├«ns─â, nu se vor mai putea ├«nt├ólni, ci to╚Ťi participan╚Ťii vor participa la shooting de la distan╚Ť─â

├Än acest proiect, pentru a realiza noua ╚Öedin╚Ť─â foto care s─â promoveze produsele ÔÇ×TRENDS by Adina BuzatuÔÇŁ, al─âturi de stilist lucreaz─â fotograful Vali B─ârbulescu, modelul Iulian Damaschin, make-up artistul Mihaela Vasile ╚Öi hairstylist-ul Cristi Pascu. ÔÇ×Este prima campanie a unui brand organizat─â ╚Öi ghidat─â de la distan╚Ť─â, respect├óndu-se regulile impuse de starea de urgen╚Ť─âÔÇŁ, declar─â Adina Buzatu. Adina explic─â ╚Öi cum se poate desf─â╚Öura o astfel de ╚Öedin╚Ť─â foto de la distan╚Ť─â: ÔÇ×Modelul ales nu se va ├«nt├ólni nici cu hairstylistul, nici cu stilistul, nici cu make-up artistul sau cu fotograful. El a primit at├ót ╚Ťinutele, produsele de hairstying ╚Öi make-up, c├ót ╚Öi aparatura complet─â necesar─â fotografierii, printr-un curier rapid. Ast─âzi, el va fi ├«ndrumat online, to╚Ťi participan╚Ťii urm├ónd s─â fie live pe contul de Facebook Adina Buzatu. Toate persoanele implicate vor lucra de acas─â, din confortul propriei locuin╚Ťe, iar fotografiile vor fi realizate cu tehnologie coordonat─â de fotograf, tot de la distan╚Ť─â, prin control vocalÔÇŁ.

Adina nu mai poate apărea de data aceasta în fotografii, alături de manechinii ei

image
Adina Buzatu obișnuia să se fotografieze împreună cu manechinii săi, pentru a promova hainele din magazinul său

Adina a ales s─â fac─â acest efort uria╚Ö, de a coordona de la distan╚Ť─â o ╚Öedin╚Ť─â foto, pentru a-╚Öi putea promova noua colec╚Ťie de haine. ÔÇ×Este un proiect revolu╚Ťionar extrem de necesar, deoarece clien╚Ťii Trends ├«╚Öi doresc s─â vad─â colec╚Ťia de prim─âvar─â/var─â 2020. Lucrez cu aceea╚Öi echip─â extraordinar─â, ca ╚Öi p├ón─â acum, sub ├«ndrumarea genialului fotograf Vali B─ârbulescu, ale c─ârui idei creative dep─â╚Öesc orice imagina╚Ťie. ╚śedin╚Ťa aceasta foto va fi transmis─â ├«n timp real ╚Öi simultan, de la ora 17.00, pe conturile mele de socializareÔÇŁ, a mai spus Adina Buzatu.

De când este acasă, Adina petrece mai mult timp cu fiica ei, Sara. Imagini inedite, din casa vedetei:

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
roland stanescu jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg