Adina Buzatu, imaginea care aruncă în aer Internetul! A pozat dezbrăcată lângă 5 bărbați


    Adina Buzat, proiect îndrăznețfoto: Vali Bărbulescu
Adina Buzat, proiect îndrăznețfoto: Vali Bărbulescu

La 44 de ani, Adina Buzatu s-a dezbrăcat de inhibiții și de haine în prezența a 5 bărbați îmbrăcați impecabil! Stilista a realizat o ședința foto incendiară, în care apare nud alături de 5 masculi, cu prilejul lansării unui ghid complet de stil masculin.

“Adina Buzatu Masterclass” este cel mai ambițios proiect gândit de către dezinvolta stilistă. Pentru acest ghid, Adina Buzatu a lăsat la o parte orice inhibiții și s-a pozat dezbrăcată și înconjurată de 5 bărbați. ”Ședința foto am gândit-o alături de Vali Bărbulescu. Lucrez de ani de zile cu el și îmi este prieten foarte bun. Așa că nu am avut niciun moment de jenă sau senzație neplăcută să pozez dezbrăcată. Suntem cu toții profesioniști și pozăm pentru un proiect important. După 25 de ani de activitate, mă dezbrac de secrete și le ofer bărbaților, dar și femeilor, cele care vor să își îmbrace soții bine, un masterclass vestimentar, un ghid complet și complex de stil masculin.


    Adina Buzatu, pictorial fără inhibițiifoto: Vali Bărbulescu
Adina Buzatu, pictorial fără inhibițiifoto: Vali Bărbulescu

Adina Buzatu, lecție de stil în 47 de module video

Doi dintre băieții care au participat în acest proiect sunt actori profesioniști, iar 3 dintre ei, modele. Suntem obișnuiți să lucrăm în tot felul de contexte și nu este nimic nelalocul lui dacă unul dintre noi este dezbrăcat”, a declarat Adina Buzatu.“Adina Buzatu Masterclass” conține 47 de module video cu o durată de 7 ore, în care ți se dezvăluie, în amănunt, toate secretele unei vestimentații corecte, de la invitați experți în hairstyling, make-up și dermatologie. “În acest Masterclass de stil înveți cum să îți îndrumi copilul către pedanterie și către găsirea propriului stil. În același timp, ghidul se adresează și doamnelor care obișnuiesc să poarte ținute masculine, cât și celor care vor să influențeze pozitiv ținuta și stilul bărbatului din viața lor”, a mai spus stilista.

Citește și:

Adina Buzatu are bărbații la picioare! Ce vedete îi poartă creațiile

Fiica Adinei Buzatu s-a întors de la studii din Elveţia

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
Prințul Harry jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg