De ce trebuie să pui blugii la congelator? Adina Buzatu are răspunsul

Blugii, articolul vestimentar la care apelăm toți tocmai pentru că este unul versatil și comod, pot fi purtați cu o grămadă de combinații, de la tocuri sau adidași, până la tricou sau cămașă. Însă, în ciuda faptului că mulți dintre noi ajungem să avem o pereche preferată, cu timpul, după multe spălări, aceștia se deteriorează. Adina Buzatu (46 de ani) vine cu o idee ce te va ajuta să îți menții blugi intacți pentru o perioadă mai lungă de timp.

Ce spune creatoarea de modă Adina Buzatu despre blugi / Foto: Instagram
Ce spune creatoarea de modă Adina Buzatu despre blugi / Foto: Instagram

Cu toții purtăm blugi! Este un articol vestimentar care nu ne lipsește din garderobă. Însă, aceștia se deteriorează cu timpul, mai ales dacă nu sunt spălați corect. Un truc foarte eficient prin care poți purta blugii tăi preferați pentru mai mult timp este... congelarea. Iată ce spune Adina Buzatu, cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentația masculină și fondatorul conceptului TRENDS by Adina Buzatu. 

Ce spune Adina Buzatu

„Toți dintre noi avem o pereche de jeans sau câteva perechi de jeans pe care le iubim și nu dorim să le stricăm. Sigur, le poți spăla după fiecare purtare, dar nu îți sugerez asta decât dacă aceștia vor fi pătați. Dacă nu sunt pătați și doar necesită igienizare, ai două variante.

Îi congelezi, îi lași 24 de ore. Atenție! Când îi scoți din congelator nu îi desfaci imediat, ci îi lași să se dezghețe, pentru că altfel riști să se rupă fibra, și, ulterior, ei vor fi proaspeți pentru că, practic, se igienizează. Îi poți călca și sunt ca noi. Își revine fibra, se strânge, nu mai sunt largi. Impecabil.

Sau, îi poți da cu abur, îi agăți de partea de jos, și îi dai cu abur pe interior și pe exterior foarte foarte bine, în special în zona de sus. Ulterior, îi calci și sunt ca noi. Dar, dacă totuși ajungi să îi speli, ai grijă! Nu temperatură foarte mare, un detergent care nu distruge și dacă au vreo pată, încearcă să dai local cu o substanță care să scoată acea pată, nicidecum să folosești un detergent foarte puternic care riscă să îi decoloreze”, a transmis Adina Buzatu într-un videoclip publicat pe platforma TikTok.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net