Adina Buzatu, alături de Răzvan Ciobanu la premiile Gopo. Toată lumea a rămas cu gura căscată!

Adina Buzatu a avut o apariție spectaculoasă, luni seară, la decernarea premiilor Galei Gopo. Stilista a avut o ținută demnă de Hollywood, în cadrul galei organizată la Teatrul Național, iar puțini știu că l-a avut alături și pe Răzvan Ciobanu, prietenul ei drag. 

adina buzatu deschidere png

Stilista Adina Buzatu (46 de ani) ne-a obișnuit cu ținutele sale atent construite, care inspiră de fiecare dată. Luni seară, la Gala Premiilor Gopo, care s-a desfășurat la Teatrul Național din București, aceasta s-a depășit pe sine. A purtat un outfit excentric, format din piese extravagante, vintage, și altele contemporane, toate asortate cu bun gust. Fusta pe care a purtat-o este o piesă pe care, Adina Buzatu, o are în garderoba sa de mai bine de 20 de ani, iar corsetul aparține unui brand românesc.

image

Topul cu tatuaje este vintage și are pentru Adina Buzatu valoare sentimentală, dat fiind faptul că a fost cumpărat de la nimeni altul decât Răzvan Ciobanu. Cu toate că piesa nu poartă semnătura lui Răzvan Ciobanu , și aparține unei colecții italiene, stilista o introduce în outfit-urile sale pentru că îi amintește de bunul său prieten, regretatul creator.

Ținuta Adinei Buzatu a fost completată cu o pereche de sandale din colecția „Haute Couture” a unui creator francez de top. Astfel că, Adina Buzatu, l-a adus cu ea la acest eveniment cu ștaif, pe nimeni altul decât prietenul ei de suflet, Răzvan Ciobanu. 

cub razvan ciobanu png

Răzvan Ciobanu, destin tragic

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, în a doua zi de Paște, în timp ce se întorcea de la mare. Acesta a pierdut controlul volanului, între Săcele și Năvodari, ajungând cu autoturismul în copacii de pe marginea drumului. 

La locul tragediei, a fost ridicată o cruce de marmură, pe care au fost inscripționate versurile lui Nicu Alifantis din poezia „Gând":

„Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec".

Click! spune

Răzvan Ciobanu a ajuns în atenția publică, prin prisma profesiei sale de creator de modă, dar și a colaborării de succes pe care a avut-o cu postul de televiziune Kanal D. De asemenea, acesta a fost una dintre cele mai asumate vedete din showbiz-ul românesc,  recunoscând public că este atras de bărbați.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net