Ți-ai cumpărat pantofi prea mici? Adina Buzatu îți dezvăluie modalitatea simplă prin care îi poți lărgi

Ultima actualizare:

Adina Buzatu, una dintre cele mai faimoase creatoare de modă din țara noastră, vine cu un sfat extrem de util pentru cazurile în care am cumpărat o pereche de pantofi, care începe să se simtă prea mică. În loc să dăm banii pe altă pereche, sau să ne chinuim cu procesul de returnare, aceasta oferă românilor un sfat simplu, dar la care doar puțini dintre noi s-ar gândi! Află alături de Click! despre ce este vorba!

Adina Buzatu vine cu un sfat incredibil pentru lărgirea pantofilor
Adina Buzatu vine cu un sfat incredibil pentru lărgirea pantofilor

Adina Buzatu se numără printre cele mai importante nume din România, când vine vorba despre creatori de modă. Iar spre ușurarea fiecăruia dintre noi, care se află în această situație, celebrul designer a venit în întâmpinarea românilor cu un sfat extrem de util pentru lărgirea pantofilor. Pentru acele cazuri în care totul părea perfect în magazin, însă chiar de la prima ocazie în care purtăm noua pereche de pantofii observăm că este prea mică, Adina Buzatu ne oferă un sfat extrem de simplu,  la care nu mulți dintre noi s-ar putea gândi.

Desigur, înainte de a trece la sfatul extrem de important, aceasta menționează și tehnicile mai „tradiționale” pentru a lărgi o pereche buclucașă de pantofi, cum ar fi introducerea unei sticle cu apă în interiorul lor. Mai apoi, perechea de papuci trebuie lăsată peste noapte în congelator, pentru ca apa să înghețe. Potrivit Adinei Buzatu, apa își va mări volumul, iar pe parcursul orelor, pantofii se vor lărgi și ei, ajungând la mărimea dorită. Deși acest truc este răspândit printre români, designerul român vine cu un sfat și mai bun!

Adina Buzatu ne avertizează că nu este bine să luăm intenționat pantofi mai mici

Dacă aveți norocul ca perechea de pantofi pe care vreți să o lărgiți să fie de piele, Adina Buzatu are un sfat excelent! Aceasta spune că, din moment ce pielea este hidrofilă (adică absoarbe ușor apa), cel mai indicat este să punem o bucată de hârtie igienică udă în fiecare pantof, după care trebuie să îi lăsăm măcar jumătate de oră, pentru a trage toată apa. Apoi, după ce ați scos hârtia igienică, pantofii buclucași trebuie încălțați fie cu o pereche de șosete extrem de groase, sau, să ne punem mai multe șosete în picioare, în același timp. Apoi, trebuie doar să mergeți cu ei prin casă, iar avantajul incredibil al acestei metode este că pantofii se vor mula perfect pe piciorul vostru!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net