Claudia Neghină, Adina Buzatu și Alessandra Stoicescu, mămicile hot! În ce vacanțe exotice s-au refugiat vedetele

Ultima actualizare:

E ultima lună de vară așa că vedetele încă se mai bucură de plaje și vacanțe exotice, de soare, liniște și bronz în neștire. În ce destinații și-au dorit să ajungă Alessandra Stoicescu cu familia, Claudia Neghină și Adina Buzatu, vă spune Click! Cert este că vedetele au ales bine și încântă ochii privitorilor cu ipostaze care mai de care mai frumoase din escapadele lor de vis! 

image png

Alessandra Stoicescu a optat pentru Mykonos

Alessandra Stoicescu (46 ani)  se bucură de mare, de soare, de plajă, în compania familiei, a soțului ei, Sergiu Constantinescu, dar și a fiicei sale de 3 ani,  Sara! Vedeta Antenei 1 a ales o destinație de vacanță departe de ochii curioșilor și a plecat în Grecia, la Mykonos, o renumită insulă aleasă în mod special de cupluri.

Citește și: Ele sunt mămicile trase prin inel

„Ce rost are să o iei pe Sara oriunde, încă de mică, și tocmai până în Oceanul Indian? Chinui copilul și nu înțelege nimic. Oricum nu ține minte nimic. Las-o acasă. Aia nu e vacanță. Mai bine mergeți cu ea doar aici, aproape, că altfel e degeaba, mai mult chin decât bucurii. Voi de câte ori ați auzit asta? Nimic mai fals. Am mers cu Sara peste tot și am constatat că orice călătorie o îmbogățește și o ajută să se dezvolte, să cunoască oameni, obiceiuri, limbi, animale, flori, culori și mirosuri diferite, îi dă stări de tot felul, pe care acasă nu le poate avea, experiențe unice.

Recunosc că ideile preconcepute mă stârnesc și mă bucur să dărâm mituri. Provocarea verii este Mykonos. Insula renumită pentru petreceri poate fi locul foarte potrivit pentru o vacanță cu copiii. Am ales un hotel cu piscină și plajă proprie, am fugit (firesc) de zona de petrecere”, a povestit vedeta Antenei 1 despre alegerea ei de vacanță și de a călători însoțită de fiica ei!

Vezi și: Claudia Neghină și poza care a devenit virală. Fetița ei râde în hohote la sesiunea de yoga a mamei

„Sara explorează. Orice loc și obiect devin jucării, din orice învață ceva și așa capătă sens și veșnicele: dacă te urci acolo o să cazi, te zgârii, te lovești etc... oricum până nu o pățește, nu e convinsă că avem dreptate. Am fost să vizităm orașul Mykonos, o zonă superbă, tradițională, cu străduțe pietruite, iar Sara a adormit pe drum (doarme în orice loc și poziție, ceea ce e minunat pentru noi). 

Așa că a poposit pe o canapea foarte chic, de pe un trotuar, din fața unui mic butic, ca să își termine somnul. Păzită de Sergiu Constantinescu  care a profitat să se relaxeze în vibe-ul orășelului plin de culoare și zgomot de scootere, Sara a dormit liniștită, iar eu am vizitat micile buticuri specifice Greciei. După nici o oră, Sara  a fost gata de năzdrăvănii.

Am înfruntat vântul lângă o moară, a trezit o pisică și a primit scurt o gheruță... pe străzile străjuite de scări înguste ce duc spre apartamente a urcat și coborât în vizite nenumărate, fascinată de ușile viu colorate... a țipat distrându-se Kalispera și Yasoo ca să salute tot orașul. În final, la cină, a cucerit ospătarul de la restaurant cu care a conversat perfect 15 minute doar cu cele două expresii cunoscute: My name is Sara. How old are you? Avea 24!”, a fost povestea spusă de Alessandra Stoicescu pentru urmăritorii ei de pe social media.

Iată și: Familia Adinei Buzatu a luat cu asalt Londra! Stilista e mândră nevoie mare și are și de ce!

Claudia Neghină își duce des fetița la Ibiza

Claudia Neghină este super fericită de când este mămică și nu încetează să posteze fotografii cu fetiță ei, Sofia, pe care a născut-o anul trecut, pe 21 aprilie. Încă de mică Sofia este la fel de cochetă ca mămică ei.

Cunoscutul model își îmbracă fetiță în rochii similare ca ale ei, optând chiar și pentru costume de baie la fel, model mamă-fiică, pentru că adoră ca micuța ei să țină pasul cu tendințele actuale. Zilele acestea, Claudia Neghină și fetița ei se află în vacanță în Spania, la Ibiza, acolo unde vedeta a locuit și își vizitează mereu prietenii.

Fotografiile pe care le postează Claudia Neghină pe social media sunt pline de zâmbete și de culoare și sunt însoțite de mesaje de suflet, pozitive, precum:  “Vara noastră” și “Ador să fiu mama ta!”. Pe lângă model, Claudia Neghină este și instructor de fitness și are o siluetă de invidiat. Ea și-a revenit repede după sarcină și are un abdomen numai bun de tras în poze, face sport de trei ori pe săptămână, chiar și când fetița ei doarme și are mare  grijă la alimentație.

Adina Buzatu a fost zeiță plajei în Portugalia

Adina Buzatu este de podium la cei 45 de ani ai săi. Dacă nu i-ai ști vârsta, o poți confunda lejer cu o adolescentă. Celebra stilistă și-a făcut timp pentru ea și a plecat într-o vacanță în Portugalia, destinație pe care a fost încântată să o descopere. Adina Buzatu se află în Costa de Caparica în Portugalia, la Praia Irmao, și a încins internetul când a apărut în costum de baie. Picioare lungi, trup zvelt, bust frumos aranjat într-un sutien model tip leopard, cu inserții de mărgele aurii și albastre, un zâmbet larg, manichiură verde fosforescentă, toate detaliile perfecte pentru o zi de plajă și o vacanță ca în povești.

„Stare de bine. Una din cele mai frumoase plaje pe care am fost vreodată! În aparența unui peisaj sălbatic, muzică bună, design impecabil atât din punct de vedere conceptual cât și al realizării, oameni relaxați și fericiți, fără fițe dar mâncare și servicii de 5 stele. Plus surf, ocean și soare. Love it!!!”, a semnalat Adina Buzatu, care pentru a se menține în formă face sport zilnic și apelează la diverse tratamente de modelare corporală.

„Am ales o vacanță în Portugalia pentru că nu am mai fost și îmi doream să o văd. Am mai mulți prieteni aici care locuiesc în Lisabona, suntem o gașcă mai mare, e și Sara, fiica mea, cu prieteni de-ai ei. Am vizitat și Portugalia și plaja, fac și surf, am mers la Sintra, am văzut castelul, adică fac o combinație de cum îmi place mie, și de relaxare și de bucurie și de ieșit în oraș și avem și un program pentru weekend de petreceri. Mie îmi place să vizitez mai mult în vacanțe, ca să rămân și cu ceva amintiri din locurile în care merg", a spus Adina Buzatu pentru Click!

„Cum mă mențin așa bine? Uite, acum nu mă mențin pentru că am mâncat numai bunătăți în Portugalia! Mâncarea este excepțională, de la prăjiturile lor senzaționale până la absolut tot. Peste tot am mâncat excepțional, minunat și așa că nu știu cum o să vin din vacanța asta, în schimb, în fiecare zi am ars multe sute de calorii făcând diverse lucruri, ba sport, ba mers câte 10-15 kilometri sus-jos, prin Lisabona, ba surf, care consumă foarte mult, m-am păstrat activă!”, a mai adăugat binecunoscuta stilistă a vedetelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net