Alessandra Stoicescu, imagini unice în costum de baie!

Ultima actualizare:

Alessandra Stoicescu, 46 de ani, este o persoană discretă, care nu obișnuiește să-și etaleze trupul. Ei bine, știrista de la Antena 1 a făcut o excepție și s-a pozat în costum de baie, în timpul unei vacanțe de lux, cu familia, în Insulele Seychelles. 

Alessandra Stoicescu, imagini unice în costum de baie
Alessandra Stoicescu, imagini unice în costum de baie

Alessandra Stoicescu este prezentatoare la Antena 1, iar prin prisma meseriei de la pupitrul știrilor Observator, vedeta nu se afișează de obicei în ținute sumare, cu atât mai puțin într-un costum de baie. Iată că, Alessandra Stoicescu a pozat pentru prima dată într-un astfel de obiect vestimentar, iar fanii au avut ocazia să o vadă într-o ipostază unică.

Prezentatoarea Antena 1, soțul Sergiu Constantinescu și fiica lor, Sara, au plecat într-o vacanță exotică de lux, în insulele Seychelles, la un resort select. 

Alessandra Stoicescu și-a etalat trupul armonios într-un costum de baie din două piese, cu printuri colorate, în timp ce se afla pe un yacht și o ținea în brațe pe fiica ei, Sara Maria Francesca. 

Citește și Fiica Sandrei Stoicescu a împlinit un an. La petrecere a fost și surioara cea mare și totul a arătat feeric

Alessandra Stoicescu devenit mamă la vârsta de 43 de ani, când a adus pe lume o fetiță superbă, pe nume Sara Maria Francesca. Cu toate acestea, prezentatoarea are un trup superb.

Alessandra și-a etalat discret trupul, într-un costum de baie colorat. Știrista de la Observator are pielea bronzată și afișează un look tineresc și plin de energie, semn că se simte o femeie împlinită pe toate planurile. 

Prezentatoarea știrilor Observator a publicat pe contul de socializare imagini de colecție alături de fiica ei, din timpul vacanței petrecute în familie, în Insulele Seychelles.

Amândouă, mamă și fiică, radiază de fericire și se bucură din plin de prețioasele momente împreună. În una dintre imagini apare chiar și soțul Alessandrei, Sergiu Constantinescu. 

Vedeta a postat și un mesaj emoționant, alături de fotografiile de familie. 

,,Sara descoperă lumea si noi descoperim fericirea in fiecare zi."

Alessandra Stoicescu a lipsit o vreme de la Observator

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai de succes prezentatoare ale știrilor de la TV. Cu toate acestea, vedeta a luat o pauză anul trecut și a lipsit de la emisiunea Observator, iar publicul a fost destul de confuz în privința acestei schimbări neașteptate. 

Citește și Alessandra Stoicescu a împlinit 45 de ani în Maldive, alături de fiică și de soț. Sergiu i-a adus tortul pe plajă

Vedeta plecase în Maldive cu familia pentru o perioadă scurtă de timp, pentru o binemeritată relaxare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net