Alessandra Stoicescu a împlinit 45 de ani în Maldive, alături de fiică și de soț. Sergiu i-a adus tortul pe plajă

28 aprilie 2021
image
Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescufoto: Instagram

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu petrec zilele acestea o vacanță exotică în Maldive, împreună cu fiica lor de nici doi ani, Sara Maria. Vedeta de la Antena 3 a avut parte de o surpriză romantică, de ziua ei, 28 aprilie.

Alessandra Stoicescu a devenit mamă pe 29 iulie 2019, micuța Sara Maria fiind cel mai important "breaking news" din viața știristei. Sandra și soțul ei, Sergiu, nu s-au îndurat să o lase acasă pe fetiță, care nici n-a împlinit doi anișori, așa că au avut curaj să plece toți 3 într-o călătorie îndepărtată, cu avionul, tocmai în Maldive. Din imaginile publicate de Alessandra pe rețelele sociale se vede cât de bine se simte Sara pe plajă, dar și cât de fericiți sunt cei doi adulți. În noaptea de marți spre miercuri, când Alessandra a împlinit vârsta de 45 de ani, soțul Sergiu Constantinescu a reușit să-i ofere o surprize dulce, chiar pe plajă, în timp ce i-a cântat "la mulți ani": tort cu mesaj și lumânări aprinse și. "Te iubesc, te iubesc mult", a fost replica Sandrei.

image
Alessandra Stoicescu și-a serbat ziua în Maldivefoto: Instagram

"Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel"

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele. Soțul vedetei de la Antena 3 mai are o fiică mai mare, dintr-o relație anterioară, Bianca Andreea are 24 de ani.

Iată ce spunea Alessandra, la un an de la nunta cu Sergiu Constantinescu. “Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu, iar relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”, declara Alessandra pentru ziarul Ring.

Citește și:

Alessandra Stoicescu a născut o fetiță. Secretul celor două nume pe care le-a ales pentru primul ei copil

Fiica Sandrei Stoicescu a împlinit un an. La petrecere a fost și surioara cea mare și totul a arătat feeric

Gabi Bădălău jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
andreea si cabral
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg