Familia Adinei Buzatu a luat cu asalt Londra! Stilista e mândră nevoie mare și are și de ce!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adinei Buzatu (45 ani) îi sare inima din piept de fericire! Are și de ce! Zilele acestea vedeta se află la Londra, acolo unde fiica ei, Sara (24 ani) a absolvit o prestigioasă universitate.

 În plus, cel mai cunoscut stilist român de la noi, specializat în vestimentația masculină, a mai bifat o premieră la Londra: a mers împreună cu mama ei în vârstă de 80 de ani, pe care a plimbat-o peste tot, iar faptul că aceasta este imobilizată într-un cărucior cu rotile, nu i-a dat deloc bătăi de cap.

La fel de interesant: Adina Buzatu, imaginea care aruncă în aer Internetul! A pozat dezbrăcată lângă 5 bărbați

Fiica Adinei Buzatu a absolvit facultatea

„Sara a absolvit Masteratul în Antreprenoriat la University College London, una dintre cele mai prestigioase universități din lume și sunt foarte mândră de ea. Pe partea de antreprenoriat, acesta este unul din masteratele cele mai apreciate ale UCL. De fapt, Sara a absolvit anul trecut dar, din cauza pandemiei, ceremonia a fost amânată”, a povestit Adina Buzatu pentru Click!

Credem că s-ar putea să îți placă și:  Adina Buzatu, într-un body complet transparent. Cum și-a mascat stilista sânii

Cât despre faptul că a reușit să meargă în Marea Britanie împreună cu mama ei, iar fiica ei le-a făcut un program frumos la Londra, Adina Buzatu a completat: 

„Și al doilea eveniment important este că am reușit să o luăm și pe mama în această călătorie. A fost dorința Sarei și a mea, dar și a mamei să o vadă pe Sara absolventă, mai ales că a terminat cu distincție, a doua pe facultate. Festivitatea pentru facultate va fi în octombrie și plănuim să mergem în aceeași formulă de 3 generații, plus prieteni, plus iubitul Sarei, așa cum am venit și acum”.

Mama Adinei Buzatu a slăbit 30 de kilograme!

Cum a fost călătoria în această formulă? Adina Buzatu ne-a mărturisit pentru Click! faptul că totul a decurs perfect, mai ales că mama ei care este în vârstă a făcut față cu brio acestei experiențe.

„A fost o călătorie frumoasă dar și extrem de obositoare pentru mama. Ea are 80 de ani și a slăbit 30 de kg, practic așa am reușit să o luăm cu noi. Avem norocul că Londra este un oraș civilizat și ne-a ajutat cu accesul. Mă bucur enorm că a putut veni cu noi pentru că nu mai fusese la Londra și i-a plăcut foarte mult. Sara a făcut un program la minut și secundă cu muzee, locuri de vizitat, plimbare cu barca.

Am făcut de toate, am mâncat în cele mai cool locuri, a fost o călătorie superbă”, a mai adăugat vedeta. Normal că un astfel de eveniment atât de important din viața Adinei Buzatu și a fiicei sale nu putea trece neobservat, așa că s-a lăsat și cu o mică petrecere după evenimentul de absolvire al Sarei. Adina și-a revăzut și câteva prietene bune la Londra, un motiv în plus de sărbătoare.

„Seara am mers la o cină cu 12 persoane - prieteni de-ai mei și de-ai Sarei de aici, din Londra, printre care Babette Wasserman, designerul de bijuterii care îmi este și foarte bună prietenă, și DJ Wanda. A fost un  gen de petrecere restrânsă în cinstea Sarei, după care am ieșit la drinks cu și mai mulți prieteni”, ne-a mai spus în încheiere Adina Buzatu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net