Adina Buzatu e tare mândră de fiica ei, Sara! „Mă moștenește!”

#Exclusiv Click!

Așchia nu sare departe de trunchi în familia Adinei Buzatu. Cunoscuta stilistă are o fiică în vârstă de 25 de ani, pe Sara, care i-a moștenit abilitățile de business woman, Adina Buzatu fiind foarte mândră de ea.

„E agitată, e la fel de ocupată ca și mine!”

Chiar dacă este foarte tânără și ar putea să se distreze mare parte din timp, Sara Denise Arzan, muncește aproape la fel de mult ca mama ei.

„Sara a fost cu mine la Ierusalim, de Paște, și cu mama mea. A plecat la Zurich, în Elveția, s-a întâlnit cu prietenii ei din facultate, au stat 3 zile și au dat mare petrecere. Este foarte ocupată! Tocmai a organizat un eveniment mare la Amsterdam, în domeniul hotelier în care activează. E agitată, e la fel de ocupată ca și mine!”, ne-a mărturisit Adina Buzatu despre fiica ei.

De altfel, Adina și Sara sunt mai mult ca două surori, înțelegându-se de minune.

Îmi mai spun prietenii: „Doamne, cât muncește Sara! Le zic, Cum să fie, la ce a văzut în casă?” Mă moștenește! Nu știu dacă îmi doream să muncească la fel de mult ca mine, nu știu dacă e o variantă foarte bună să muncești așa continuu, doar că eu ador ce fac și același lucru se întâmplă cu ea. Îi place foarte tare ce face, se înțelege foarte bine cu colegii, o companie foarte mare și apreciată de toată lumea și atunci se încarcă la muncă!”, a mai adăugat Adina Buzatu despre fiica ei, Sara.

A absolvit Masteratul în Antreprenoriat  la una dintre cele mai tari Universități din Londra

Fiicei vedetei i-a plăcut să învețe, urmând cele mai bune cursuri și facultăți. Ea a absolvit Facultatea de Management Hotelier de la Lausanne, din Elveția, iar Masteratul în Antreprenoriat la „University College London”. Acum, lucrează la o companie în Londra.

Sara a absolvit Masteratul în Antreprenoriat la University College London, una dintre cele mai prestigioase universități din lume și sunt foarte mândră de ea. Pe partea de antreprenoriat, acesta este unul din masteratele cele mai apreciate ale UCL”, ne mărturisea, anul trecut, în vară, Adina Buzatu.

Locuiește la Londra cu iubitul ei

Sara locuiește împreună cu iubitul ei, la Londra. Nu sunt încă logodiți, dar Adina Buzatu se gândește deja la momentul când va deveni soacră. 

Sara are un prieten, are 26 de ani, nu mai e așa mică. Mi-a zis la un moment dat: mama eu cresc-cresc și o să rămânem de aceeași vârstă!

Nu știu ce o să fac atunci când se va mărita, dar, clar, o să mă bucur. Dacă ea va fi fericită, eu voi fi și mai fericită. O iubesc enorm, dar nu sunt genul acela de mamă călare pe copil, nu sunt o mamă posesivă. O las să-și trăiască viața, să se bucure de prieteni, de gașca ei. Este fericită cu iubitul ei și atâta timp cât o văd zâmbăreață, eu nu pot decât să mă bucur. Nu s-au logodit, nu încă, dar vă anunț, vă țin la curent! Ea nu o să vă țină la curent, poate eu să mai scap vreun secret. Sarei îi place intimitatea foarte mult, să nu se discute despre lucrurile personale”, ne-a mai declarat, Adina Buzatu, la un moment dat.

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net