Boala neștiută de care suferă Lino Golden. Se luptă cu ea zi de zi

Luna trecută a avut un accident, iar viața l-a lovit cu multe situații dificile. Dar el, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, Lino Golden (25 de ani), suferă de mai mult timp și de o boală cu care se luptă zilnic. Ce mărturisire le-a făcut artistul fanilor?

De ce boală suferă artistul român, Lino Golden? (foto: Instagram)
De ce boală suferă artistul român, Lino Golden? (foto: Instagram)

Artistul Lino Golden (25 de ani) a vrut să fie deschis cu fanii săi, așa că a apelat la rețelele de socializare cu ceva timp în urmă pentru a le mărturisi despre ce boală suferă. Unele dintre dezvăluirile emoționante i-au lăsat pe mulți uimiți, deoarece nu se așteptau la astfel de mărturisiri din partea cântărețului.

De la o vârstă fragedă, Lino Golden a cunoscut succesul prin muncă și ambiție, și a devenit unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. El a avut parte de mai multe lovituri în viață, unul dintre ele fiind pierderea unuia dintre părinți – tatăl său.

Cu ceva timp în urmă, artistul a recunoscut că golul pe care îl are în inimă în urmă durerii simțite atunci, nu îl va putea umple nici cea mai mare sumă de bani pe care ar putea să o câștige. „Oricât aș avea în viață, orice scop mi-aș atinge, oricâți bani aș face, mereu o să fie un gol imens în inima mea, pe care nu o să-l umple absolut nimic. Tata îmi lipsește cel mai mult”, le spunea el fanilor pe platforma Instagram, cu ceva timp în urmă.

De ce boală suferă artistul?

Dar asta nu este tot. Ulterior, artistul a vrut să scape de o altă povară de pe suflet, așa că a ținut să le mărturisească fanilor și despre ce boală suferă după toate necazurile de care a avut parte. Așa că, întrebat de urmăritori, Lino a recunoscut că a avut stări de depresie și că suferă de anxietate. 

„Da. Și e greu să suferi de anxietate. Eu mă lupt cu ea zilnic, dar trebuie să fim puternici și totul o să fie bine”, a fost mesajul cântărețului Lino Golden, scris la InstaStory, pe contul său de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net