Lino Golden, show interzis pe Instagram cu iubita exotică! «Devorat» de focoasa brunetă

Lino Golden a postat pe Instagram un pictorial de-a dreptul incendiar cu iubita lui, în care cei doi apar în ipostaze extrem de pasionale, interzise cardiacilor. Artistul este foarte mândru de partenera lui alături de care se etalează adesea și nici nu-i de mirare, căci cei doi se potrivesc perfect, tineri, frumoși și tatuați, cuplul a câștigat aprecierea fanilor de pe tot internetul. 

image

Lino Golden, 23 de ani, este unul dintre idolii adolescenților din România și unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică trap. Tânărul a fost îndrumat de Alex Velea la începutul carierei, care l-a promovat și l-a ajutat să-și cizeleze talentul. â

În prezent, Lino Golden este un artist ce a adunat mii de fani, fiind, de asemenea foarte activ pe social-media, unde împărășește stilul său de viață, plin de strălucirea și opulența unui adevărat star. 

Și, cum în spatele fiecărui bărbat de succes se află și o femeie pe măsură, Lino Golden are o iubită de care este foarte mândru, căci tânăra are un fizic de model și o alură exotică irezistibilă. Cea care i-a pus inima pe jar lui Lino Golden are un trup de felină și o atitudine pe măsură, aspect subliniat și de tatuajele de pe corp, care o fac să arate și mai «periculoasă». 

Lino Golden și partenera lui au încins recent Intagramul cu o serie de imagini super HOT, în care se îmbrățișează pasional, iar focoasa brunetă pare gata să-l devoreze. Iubita lui Lino Golden poartă o perche de pantaloni scurți albi ce-i etalează posteriorul și o bustieră extrem de decoltată, menită să-i lase la vedere tatuajele, un look care este evident pe placul artistului.

Alex Velea, dezamăgit de Lino Golden și Mario Fresh

Lino Golden și Mario Fresh au devenit cunoscuți publicului datorită lui Alex Velea, care le-a apreciat talentul și a decis să le ofere o șansă în industria muzicală. Relația dintre Alex Velea și cei doi artiști părea că merge extrem de armonios, soțul Antoniei numindu-i la un moment dat «fii adoptivi». Din păcate, între Alex Velea și cei pe care i-a mentorat au intervenit câteva conflicte pe care niciuna dintre părțile implicate nu le-a putut trece cu vederea, așa că au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. 

Alex Veleaa a fost profund dezamăgit de atitudinea lui Mario Fresh și a lui Lino Golden, care au decis să-i întoarcă spatele și a precizat, în cadrul unui interviu, că nu mai există cale de întoarcere în ceea ce privește separarea dintre ei. 

Niciodată nu mai văd o reîntâlnire! Nu vrea nimeni de acolo, fiecare e cu drumul lui. Dezamăgirea e acolo, am lasat-o acolo și am luat-o ca atare. Mă așteptam la un moment dat să se ajungă aici”, a declarat Alex Velea, la Teo Show.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net