Antonia, apariție fierbinte la nunta lui Cristi Manea. Bruneta a făcut show pe o manea / VIDEO

Ultima actualizare:

Cântăreața Antonia și partenerul ei de viață, Alex Velea, s-au numărat printre invitații de top de la nunta fundașului lui CFR Cluj, Cristi Manea (25 de ani), cu Irina Deaconescu (25 de ani).

Antonia, apariție fierbinte la nunta lui Cristi Manea. Foto: captură youtube/facebook
Antonia, apariție fierbinte la nunta lui Cristi Manea. Foto: captură youtube/facebook

Fotbalistul s-a căsătorit, în sfârșit, cu Irina Deaconescu, tânăra în vârstă de 25 de ani cunoscută drept influencer pe Instagram, alături de care are două fetițe: Victoria (doi ani și opt luni) și Venus (un an și trei luni). Evenimentul a avut loc pe malul Mării Negre.

Așa cum probabil fanii ei se așteptau, Antonia a făcut spectacol la marea nuntă. Îmbrăcată într-o rochie mulată neagră, cântăreața a atras toate privirile, dar a fost și criticată.

De ce a fost Antonia făcută „praf”

Antonia a fost făcută „praf” pe rețelele de socializare, după ce a devenit viral un video cu ea și Alex Velea în care dansează pe manelele cântate de către Tzancă Uraganu’, unul dintre cei mai în vogă maneliști ai prezentului.

Manelistul i-a făcut și dedicații Antoniei și lui Alex Velea. După ce imaginile au ajuns în online, internauții au rememorat momentul în care Antonia a fost întrebată, în urmă cu câțiva ani, ce anume o enervează la un bărbat, iar răspunsul ei a fost „Când e cocalar”.

 Cât de gelos este, de fapt, Alex Velea

În urmă cu ceva timp, Antonia făcea mai multe dezvăluiri despre viața ei intimă cu Alex Velea. Iată cât de gelos este, de fapt, cântărețul.

„Alex e un bărbat care are multă încredere în el, dar și în mine. Deja avem 11 ani împreună, avem încredere unul în celălat. Plus că Alexandru se cunoaște cu toți cei de la filmare, nu avem secrete. Gelozie nu există. Ar fi culmea să mai fie gelos, după 11 ani! Am fost pe mâini bune!”, spunea ea. 

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de peste 10 ani și au împreună doi băieței, Dominic, născut la 27 decembrie 2014, și Akim, născut la 7 decembrie 2016. Antonia mai are o fiică, Maya Rosario Castellano, care e născută pe 28 august 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net