Cum fac amor Antonia și Alex Velea. Artista a dezvăluit cum se desfășoară partidele de sex: „Scot sunete de animal”

Ultima actualizare:

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Sunt împreună de 10 ani, au împreună doi băieți și vor să-și unească destinele în viitorul apropiat. Acum ceva timp, frumoasa artistă a făcut declarații spumoase despre partidele de amor cu Alex Velea, dar și despre prima experiență sexuală, care a fost un eșec.

Cum fac sex Antonia și Alex Velea. / Foto: arhiva
Cum fac sex Antonia și Alex Velea. / Foto: arhiva

Antonia a dezvăluit, lipsită de inhibiții, câteva detalii spumoase din dormitor. Cântăreața a recunoscut că a avut o perioadă lungă fără sex și a spus și ce fel de sunete scoate în pat.

Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.red. – scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a recunoscut Antonia.

Prima noapte de dragoste din viața Antoniei, o catastrofă

Antonia a vorbit deschis și despre prima noapte de dragoste din viața ei, recununoscând că nu a fost deloc așa cum se aștepta și o consideră o catastrofă.

Prima partidă de sex a Antoniei s-a petrecut pe când aceasta era la liceu și era într-o relație cu cel care a fost prima ei dragoste. Evenimentul, care ar fi trebuit să fie unul deosebit, s-a petrecut în sufrageria iubitului său de pe atunci.

Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ‘De ce face lumea asta?!’. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui”, își amintește ea.

Cum îi place să facă dragoste

Antonia a povestit deschis și despre modul în care îi place să facă dragoste, spunând că poziția ei preferată este deasupra.

Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a mai adăugat cântăreața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
alessia nastase ion tiriac jpg
Banner Mihai Albu Cătălin Botezatu
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Banner Cornel Constantiniu
blake lively deadpool profimedia jpg
iaht spielberg click jpg
monica barladeanu jpg
banner anca serea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net