Un bărbat a cumpărat un câine de pe internet, însă s-a îngrozit când a aflat ce animal era de fapt

Ultima actualizare:

Un bărbat și-a dorit mult un câine, așadar a dat o comandă pe internet. Diferența a fost, însă mare de la ce a cerut și ce a găsit la fața locului. Toată întâmplarea a fost povestită pe TikTok.

Bărbatul a cumpărat, de fapt, un pui de hienă Foto: Captură TikTok
Bărbatul a cumpărat, de fapt, un pui de hienă Foto: Captură TikTok

Mai multe organizații de caritate îi avertizează pe cei care intenționează să cumpere animale de pe internet să aibă grijă la cei care le vând și care se dau drept "crescători”. Bărbatul care și-a cumpărat un câine a fost păcălit, în loc să aibă un nou animal de companie, acesta a luat, de fapt, un pui de hienă. Întreaga întâmplare a fost povestită de bărbat într-un videoclip pe TikTok.

Bărbatul spune că a crezut că va cumpăra un cățel de pe internet. A mers să vadă animalățul pentru a-l lua acasă, însă la fața locului și-a dat seama că nu este vorba de un câine. Animalul vândut pe internet era, de fapt, o hienă. Bărbatul spune că vânzătorul i-a adus pe părinții cățelușului. Când a văzut că patrupedul nu seamănă cu celelalte animale, bărbatul și-a dat seama că este vorba despre o escrocherie.

,,Am primit o hienă, în loc de câine''

„Am încercat să-i dau un nume. S-a uitat la mine și a râs. Eram atât de speriat. Acesta este o hienă. Ca un câine-pisică-lup. Încercam să mă joc cu el și el doar râdea. A râs tare și apoi m-a mușcat de picior. Morala poveștii este să aveți grijă la acești crescători de câini, s-ar putea să vă alegeți cu dihori”, a povestit el.

Urmăritorii lui de pe TikTok au comparat animalul cu un personaj negativ al Disney. „(Ai) cumpărat unul dintre dușmanii din Regele Leu”, a comentat un internaut.

Bărbatul a fost întrebat dacă a luat animăluțul acasă, însă nu a mai răspuns. 

Țepuit pe internet 

În urmă cu doar câteva zile, un tânăr din Satu Mare a fost victima unei înșelătorii pe internet. Acesta a dorit să își achiziționeze o pereche de adidași, replică după o marcă celebră, făcând comandă pe o pagină de Facebook.

Pe lângă adidașii care l-au costat pe tânăr 149 de lei, 169 cu tot cu transportul, acesta a fost ademenit și cu un tricou și câteva perechi de șosete, gratuit. Surpriza neplăcută a fost, însă la deschiderea coletului. În loc de adidașii comandați, tânărul a primit o pereche de teniși pătați și învechiți care în piață pot fi cumpărați la aproximativ 30-40 de lei. Pe lângă asta, curierul a plecat fără să îi lase bon fiscal.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net