El este Mohu, «cățelul-norișor». Are mii de urmăritori pe rețelele sociale

Unul dintre cei mai neobișnuiți câini din lume a devenit o senzație online... pentru că este complet rotund. Mohu, din rasa pudel, a fost supranumit „cel mai drăguț câine din lume” datorită formei sale unice.

Blana lui Mohu o face să pară complet rotundă (foto: Instagram)
Blana lui Mohu o face să pară complet rotundă (foto: Instagram)

Citește și: Miracol în Alba Iulia! Povestea emoționantă a lui Nero, un câine pierdut acum trei ani 

Cățelușa în vârstă de șase ani, care locuiește în Osaka, Japonia, a devenit faimoasă pe Internet, după ce proprietarul ei a început să publice poze cu ea online. De atunci, ea a strâns aproape 100.000 de fani pe Instagram, oameni din întreaga lume fiind uimiți de blănița ei pufoasă și rotundă, care o face să arate ca un norișor. „Este un animal foarte blând și cuminte. Nu știu de ce  Mohu este atât de populară pe rețelele sociale. Și în viața de zi cu zi, oamenii mă opresc pe stradă și mă întreabă ce rasă e”, a povestit Nanae, stăpânul ei, potrivit Metro.

Este cunoscută și pe platforma TikTok

Și nu doar Instagram este platforma de socializare în care Mohu are un impact foarte mare. Ea se mândrește și cu un număr impresionant de 31.000 de urmăritori pe TikTok, unde utilizatorii pot urmări viața de zi cu zi a cățelușei. Oamenii nu se mai satură de ea, unele dintre videoclipurile de pe TikTok ale patrupedului au avut peste patru milioane de vizualizări, iar cea mai populară postare a lui Mohu de pe Instagram are aproape 40.000 de like-uri și sute de comentarii lăudând aspectul său unic.

Cea mai populară postare are aproape 40.000 de like-uri (foto: Instagram)
Cea mai populară postare are aproape 40.000 de like-uri (foto: Instagram)

Vezi și: El e câinele care îl apără pe premierul britanic! 

Mulți fani o adoră

Imaginile recente publicate pe Tik Tok o surprind pe Mohu uitându-se la fotbal - echipa Japonia la Cupa Mondială din 2022 – în timp ce mănâncă o pungă de recompense, jucându-se cu jucării sau pur și simplu stând în pătuțul ei.  „Acest câine îmi aduce atât de multă bucurie când îl privesc. Când am o zi proastă, mă uit la Mohu și mă simt mult mai bine”, a comentat un fanîn timp ce un altul a adăugat: „Am nevoie de acest pufulete în viața mea. Simt că toate problemele vieții mele ar dispărea dacă aș avea un câine de genul ăsta ”.

A devenit faimoasă pe Internet (foto: Instagram)
A devenit faimoasă pe Internet (foto: Instagram)

Iată și: Chinezii au băgat în carantină un câine testat pozitiv la Sars Cov 2! Autoritățile l-au prins pe stradă 

Și alte conturi pentru câini o iubesc pe Mohu

Nanae publică adesea fotografii și videoclipuri cu Mohu jucându-se sau făcând ședințe foto, dar urmăritorii cer mereu mai mult. Chiar și alte conturi ale iubitorilor de patrupezi o publică pe cățelușă: „Acesta este Mohu. Tocmai a primit o tunsoare proaspătă și se simte cu adevărat frumoasă. Nimic nu o face mai încrezătoare decât să fie complet rotundă”, a scris sâptâmăna trecută contul de Twitter - WeRateDogs.

Și aici mulți urmăritori s-au strâns pentru a o admira: „Doamne, simt că trebuie să alertați toți oamenii de știință. Mohu ar putea fi cel mai rotund patruped de pe Pământ”, a comentat un fan. „O iubesc atât de mult. Am văzut o înregistrare video cu ea pe contul ei intrând într-un spațiu strâmt, unde i-a dispărut tot puful ca prin magie.”, a mai spus un utilizator.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net