El e câinele care îl apără pe premierul britanic!

Nova este un câine Labrador Retriever și aparține premierului britanic, Rishi Sunak (42 de ani). Cățelușa de 17 luni este jucăușă și energică, iar acum are o funcție importantă: trebuie să aibă grijă de prim-ministrul Regatului Unit.

Nova este noul locatar din Downing Street (Foto: Profimedia)
Nova este noul locatar din Downing Street (Foto: Profimedia)

Citește și: Motanul Larry al premierului britanic a pus pe fugă o vulpe! VIDEO

Nova, în competiție cu motanul Larry?

Nova a fost adoptată în iunie anul trecut, după ce fiicele lui Sunak l-au cunoscut pe cătelul lui Boris Johnson, Dilyn, și l-au implorat pe tatăl lor să le ia un animal de companie. Câinele a fost fotografiat, duminică, alături de Sunak și de soția acestuia, Akshata Murty (42 de ani), la sediul premierului, pe Downing Street, nr 10. Nova iubește carnea de pui friptă și să doarmă în poala prim-ministrului, potrivit Daily Mail. Ea va avea o concurență acerbă, căci pe Downing Street locuiește de ani buni motanul Larry, care a prins deja patru premieri.

Iată și: Motanul Larry face legea în reşedinţa premierului britanic

Larry este deja faimos, acesta făcând deliciul publicului britanic, apărând destul de des la știri și în publicațiile din Regatul Unit. Însă, și Nova ar putea atinge noi culmi ale celebrității pe măsură ce își începe viața sub conducerea primului premier cu origini indiene al Marii Britanii. Sunak părea foarte fericit, duminică, la strângerea de fonduri pentru Veteranii Armatei Britanice. Cățelușa Nova a purtat un guler special cu flori de mac.

Citește și: Demisie istorică! Liz Truss a renunțat la funcția de premier. A primit mandatul de la Elisabeta a II-a

Adorabilul Labrador a stat cuminte în timp ce premierul s-a căsnit să îi pună gulerul. Nova nu este singura care a purtat macul, Sunak punând floarea pe puloverul soției sale după ce s-a chinuit pentru scurt timp să pună numerar în cutia Poppy Appeal. Macul este, în Marea Britanie, simbolul omagierii militarilor-eroi, care au fost uciși în războaie. Sunak și soția s-au pozat și cu voluntarii din Legiunea Regală Britanică.

Vezi și: Boris Johnson a comis-o, din nou! De ce i-a mulțumit lui Vladimir Putin, într-un discurs

Noul premier britanic are o avere estimată la 730 de milioane de lire sterline, fiind mai bogat chiar și decât Regele Charles al III-lea.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net