Motanul Larry al premierului britanic a pus pe fugă o vulpe! VIDEO

Nu se pune nimeni cu el! Motanul Larry, al premierilor britanici din Downing Street nr. 10, a fost filmat recent de o cameră de luat vederi stradală în timp ce alungă o vulpe din fața reședinței premierului.

Motanul Larry face legea în Downey Street (Foto: Wikipedia)
Motanul Larry face legea în Downey Street (Foto: Wikipedia)

Citește și: Cea mai mare pisică din lume! I se spune „gigantul blând” și e cât un copil

Pisica în vârstă de 15 ani locuiește la sediul prim-ministrului din 15 februarie 2011 și are o funcție importantă: Chief Mousser (prinzatorul-sef de soareci).

Vulpea a fugit cu coada între picioare

Zilele trecute, motanul curajos a fost filmat alergând o vulpe. Urmărit de Larry, animalul își coboară la un moment dat coada și se retrage supusă, în timp ce, foarte încrezătoare, pisica începe să-l fugărească. Larry a fost prima pisică de la nr. 10 și a prins până acum patru premieri britanici: David Cameron, Theresa May, Boris Johnson și Liz Truss.

Vezi și: Pisică salvată de sub dărâmături după 9 zile

Videoclipul de un minut îl surprinde pe Larry în timp intimidează o vulpe de pe stradă, care încerca să se ascundă în tufiș. Dar motanul nu a vrut să o lase să facă ce vrea ea, și în timp ce vulpea ridică privirea deasupra buruienilor, Larry simte imediat pericolul și se năpustește asupra intrusului.

Te-ar putea interesa și: Alegerea hranei de pisici in functie de nevoile acesteia

Pisica Tabby de culoare maro și alb a fugărit vulpea până a plecat de pe strada sa și a stat și a păzit zona vreme bună, pentru a se asigura că instrusul nu se mai întoarce. Vulpea a încercat, însă, o ultimă tactică de intimidare, dar prinzătorul-șef de șoarcei este nefazat și gata să sară la bătaie. Videoclipul cu motanul Larry a devenit viral și a captat atenția oamenilor. Cu peste 1 milion de vizualizări până acum, clipul a primit mii de aprecieri și comentarii.

Citește mai multe despre: Nu vi se pare! Această pisicuță chiar are patru urechi

Potrivit site-ului Downing Street, „Larry își petrece zilele salutând oaspeții în casă, inspectând apărările de securitate și dormind pe mobilierul antic din clădire. Responsabilitățile sale de zi cu zi includ și găsirea unei soluții pentru gonirea șoarecilor din casă.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net