Pisică salvată de sub dărâmături după 9 zile

Miracol! Sonny ”Hoot” Gibson şi-a găsit pisica vie sub mormane de dărâmături la 9 zile după ce o tornadă i-a făcut praf locuinţa dintr-o clădire cu trei etaje din Kentucky.

foto 2 shuttersddtock 1019296285 copy jpg

Pisicile chiar au nouă vieţi! La această concluzie a ajuns şi americanul Sonny ”Hoot” Gibson, de 57 de ani, care şi-a salvat mâţa rămasă captivă sub mormane de dărâmături timp de nouă zile.

El a auzit-o mieunând, în timp ce s-a întors să vadă marile distrugeri din localitatea Mayfield, statul Kentucky, SUA, în care şi-a trăit toată viaţa, până ce o tornadă a făcut-o praf în noaptea de 11 decembrie.

Bărbatul a scotocit cu disperare în dărâmăturile clădirii în care a locuit, cu mâinile goale, până ce a dat de animalul care mieuna cu disperare.

Pisica, Madix, în vârstă de 2 ani, s-a cuibărit fericită şi a început să toarcă atunci când s-a văzut, în sfârşit, în braţele stăpânului.

Gibson spune că pisica s-a cuibărit speriată în braţele sale. Foto: Facebook
Gibson spune că pisica s-a cuibărit speriată în braţele sale. Foto: Facebook

Nu a găsit-o rănită, doar slăbită mult, înfometată şi însetată, extrem de speriată. Gibson, care a scăpat el însuşi cu viaţă printr-o minune, spune că a căutat-o mult pe Madix după dezastru. Însă nu a fost chip s-o găsească şi a renunţat.

Când s-a întors doar să mai vadă distrugerile, nu şi-a imaginat că o va auzi mieunând. ”Mi s-au înmuiat genunchii de emoţie. Am crezut că fac infarct, când i-am auzit mieunatul. Eram sigur că e ea. A supravieţuit captivă într-o gaură de sub dărâmături”, a mărturisit americanul.

Când a ajuns cu pisica la locuinţa unor prieteni, unde a găsit găzduire după ce şi-a pierdut casa, aceasta a înfulecat trei boluri cu mâncare şi a băut un vas mare de apă.

Tornada a făcut praf oraşul Mayfield din Kentucky
Tornada a făcut praf oraşul Mayfield din Kentucky

Tornadele au făcut ravagii în SUA

Cel puţin 89 de oameni au murit şi 100 au fost daţi dispăruţi, după ce zeci de tornade au făcut ravagii în centrul şi sudul Statelor Unite ale Americii în urmă cu 15 zile. Cel puţin 30 de tornade au fost detectate într-o singură noapte în cinci state din centrul ţării. Cea mai gravă situaţie a fost în statul Kentucky, unde oraşul Mayfield a fost aproape complet distrus de vijelie. Mayfield a fost lovit în plin de o tornadă în care vântul a atins viteze de 200 km/h.

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg