Cea mai mare pisică din lume! I se spune „gigantul blând” și e cât un copil

Ultima actualizare:

Internautii cred ca aceasta este „cea mai mare pisică din lume”! Kefir este la fel de înaltă ca un copil de doi ani, atunci cand se ridică în două picioare – dar este un „gigant blând”, spune stăpâna sa, rusoaica Yulia Minina. Ea a împărtăşit imagini cu fiica ei, Anechka, şi pisica sa, iar oamenii au fost uimiţi de dimensiunea neobişnuită a felinei albe.

Kefir, alături de stăpâna lui, Yulia
Kefir, alături de stăpâna lui, Yulia

Kefir este de aceeaşi înălţime cu fetiţa Yuliei, care are doi ani. Este un motan care face parte din rasa Maine Coon. Are doi ani şi 15 kilograme, spune stăpâna sa.

Aceste pisici au un aspect unic, pot ajunge la o lungime de 100 de cm (de la nas până la coadă), o înălţime de 40 de cm (atunci când stau normal, în patru lăbuţe) şi pot cântări până la 17 kg.

Poate te interesează: Cele mai periculoase plaje din lume, unde se află rechini. Sunt și în Marea Neagră?

În lumea felinelor, Maine Coon este considerată cea mai mare rasă de pisici domesticite şi una dintre cele mai vechi specii de rasă pură din America de Nord. Pentru că sunt atât de uriaşe, unii oameni le confundă cu nişte câini.

Kefir e considerată cea mai mare pisică din lume. „Mulţi oameni cred la început că este un câine”

În ciuda faptului că sunt cunoscuţe pentru dimensiunea mare şi stratul dublu de păr, pisicile Maine Coon sunt nişte giganţi afectuoşi şi blânzi, perfecţi pentru familiile cu copii mici. Se spune că aceste feline nu se opresc din creştere decât în jurul vârstei de 3-4 ani. Așadar, Kefir ar putea deveni şi mai mare de atât! Pisicile din această rasă trăiesc aproximativ 13 ani.

Vezi și: Motivul dezgustător pentru care nu ar trebui să-ți lași animalul să doarmă în pat

„Este amuzant cum reacţionează alţii când văd pisica noastră pentru prima dată, pentru că este într-adevăr uriaşă. Mulţi oameni cred la început că este un câine”, a declarat amuzată stăpâna felinei, potrivit tabloidului britanic Daily Star.

Cum se înțelege cea mai mare pisică din lume cu fetița stăpânei

Când se ridică în două labe, pisica e la fel de înaltă ca mezina familiei
Când se ridică în două labe, pisica e la fel de înaltă ca mezina familiei

Micuţa Aneckha şi Kefir se înţeleg de minune şi sunt şi de aceeaşi vârstă! Perechea nedespărţită adoră să-şi petreacă timpul împreună în casă. Când Anechka se uită la desene animate pe canapea, Kefir stă aproape de ea şi se întinde pe vârful canapelei.

Se joacă, mănâncă şi dorm împreună, a menţionat Yulia Minina. Femeia, care locuieşte în orăşelul Stary Oskol, a cumpărat motanul în urmă cu doi ani de la o crescătorie, atunci când era puiuţ. Kefir (în română chefir n.r) şi-a primit numele datorită culorii sale albe precum laptele.

Yulia a dezvăluit că singurul dezavantaj al întreţinerii acestei pisici este cantitatea mare de păr pe care o lasă prin casă. Cu toate acestea, Kefir este tratat ca un adevărat membru al familiei şi stă mereu împreună cu Yulia şi familia ei la masă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net