Miracol! O pisică s-a întors la proprietari după șase ani de pribegie

Caz emoţionant! O pisicuţă s-a reunit cu stăpânii săi la şase ani după ce a dispărut. Pensionara britanică Pauline Robinson (78 de ani) îşi luase gândul că o va mai vedea vreodată pe Georgie. Felina dispăruse de acasă în septembrie 2016, atunci când reuşise să sară pe geam.

Paulie își pierduse speranța că pisica ei se va întoarce acasă
Paulie își pierduse speranța că pisica ei se va întoarce acasă

Pisicuţa avea opt ani atunci când a dispărut fără urmă. Până atunci nu ieşise niciodată afară, fiind o pisică de casă, obişnuită să doarmă doar în pat. Pauline şi soţul ei, Trevor Robinson (81 de ani), au căutat animalul luni întregi, dar fără nici un rezultat. Cuplul a crezut că Georgie a murit sau că, în cel mai bun caz, a fost furată de cineva.

„Am avut-o pe Georgie de când era pisoi. Am fost atât de supăraţi când a dispărut. Am bătut la toate uşile, am pus afişe cu ea pe toate străzile, timp de mai multe săptămâni. Dar în cele din urmă am acceptat că nu se mai întoarce. Am crezut sincer că a murit!”, a povestit Pauline publicaţiei britanice Metro.

Felina a fost  găsită la 500 m  de casa proprietarilor săi
Felina a fost găsită la 500 m de casa proprietarilor săi

După ce s-au împăcat cu ideea că nu o vor mai vedea vreodată, soţii Robinson i-au făcut pisicii o placuţă memorială pe care au amplasat-o în sufragerie, în casa lor din comitatul Durham. Pe aceasta era imprimat mesajul: „Georgie, iubita noastră pisică. Întotdeauna alături de noi, niciodată uitată!”.

Stăpânii  îi făcuseră chiar şi o  plăcuţă memorială
Stăpânii îi făcuseră chiar şi o plăcuţă memorială

Aşa că mare le-a fost mirarea atunci când, şase ani mai târziu, au primit un telefon de la RSPCA (Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale), spunându-le că pisica lor a fost găsită în viaţă.

Georgie a fost descoperită ascunsă sub un tufiş, la doar 500 de metri de casa celor doi bătrânei.

Citește și: Așa arată cea mai mare pisică din lume 

Inspectorul RSPCA John Lawson a primit un apel de la rezidenţii îngrijoraţi care spuneau că au văzut o pisică fără stăpân pe drum. Georgie era subnutrită atunci când a fost găsită, era infestată cu purici şi avea o rană deschisă la gât, fiind dusă de urgenţă la veterinar de către salvatorii ei.

În urma controlului, cei de la RSPCA au aflat că Georgie era microcipată şi că proprietarii săi locuiau în apropiere. După reuniunea emoţionantă de zilele trecute, Georgie, care acum are 14 ani, s-a stabilit din nou acasă şi le-a cunoscut pe celelalte două pisici ale cuplului, Charlie şi Sabrina, dar şi pe Bree, un câine.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net