Chinezii au băgat în carantină un câine testat pozitiv la Sars Cov 2! Autoritățile l-au prins pe stradă

#Coronavirus
Ultima actualizare:

Politica „Zero Covid” aplicată în China este greu suportată de civilii care mai un pic și pornesc un război civil, țara stând pe un butoi cu pulbere. Se cere demisia președintelui, au loc încăierări și chiar încălcări ale drepturilor omului, dar autoritățile nu cedează.

Câinele carantinat, după ce a fost testat pozitiv. foto: Twitter
Câinele carantinat, după ce a fost testat pozitiv. foto: Twitter

Astfel, atunci când o familie a fost testată pozitiv pentru infecția cu Sars Cov, toți membrii au fost plasați în carantină. Oamenii au respectat protocolul, dar au lăsat câinele să iasă din casă pentru a-și face nevoile și pentru a alerga prin curte. Doar că, ochii vigilenți ai agenților responsabili cu controlul celor carantinați au observat acest detaliu.

Ei au capturat câinele, l-au testat, spre amuzamentul tuturor, dar rezultatul a luat prin surprindere pe toată lumea. Câinele a ieșit pozitiv la Sars Cov 2. Un lucru absolut normal, din moment ce patrupedul trăia într-un medi contaminat, dar, totuși izolat.

Cu toate acestea, câinele a fost ridicat și dus într-un centru de carantină, unde a fost legat lângă un pat, iar chinezii i-au pus până și o mască adaptată! Informația a fost transmisă prin mediile de socializare, cu tot cu poză de Manya Koetse, un expert în tendințele din social media din China. Acesta a și glumit, spunând că „și dacă ai blană, nu ai scăpare”.

Întâmplarea a avut loc chiar în Wuhan, orașul de unde se crede că a pornit pandemia, în a doua jumătate a anului 2019, dar măsurile impuse de guvernul din China sunt aplicate la nivel național, cele mai vulnerabile zone fiind megalopolisurile, care includ zone urbane vaste, veritabile centre de producție sau hub-uri tehnologice de care întreaga planetă este dependentă.

Întrucât multe măsuri aplicate sunt extreme, ajungându-se la cartiere sau clădiri baricadate, pentru a asigura carantina, China a atras un val de antipatie, din cauza abuzurilor reclamate de cetățeni, în centrul criticilor fiind președintele țării, Xi Jinping, al cărui regim dorește cu tot dinadinsul să eradicheze virusul Sars Cov 2. O misiune imposibilă, dacă ținem cont de mișcarea masivă a amaselor, același element care a dus la răspândirea noului coronavirus la nivel global.

Așadar, este foarte posibil ca întreaga poveste din spatele fotografiei cu câinele carantinat să fie inventată, chinezii dorind, probabil, să inducă subliminal ideea că ei respectă, de fapt, drepturile omului, din moment ce au atât de multă gijă de un simplu patruped.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net