Miracol în Alba Iulia! Povestea emoționantă a lui Nero, un câine pierdut acum trei ani

Ultima actualizare:

Lumea are nevoie și de miracole, mai ales în aceste vremuri gri. O familie de Alba Iulia a avut parte de moment magic. Povestea lui Nero, un câine dispărut în urmă cu ani de zile, i-a emoționat pe toți iubitorii de animale.

Povestea emoționantă a lui Nero, un câine pierdut acum trei ani
Povestea emoționantă a lui Nero, un câine pierdut acum trei ani

La trei ani după ce fost dat dispărut, Nero a apărut prin zona unui hipermarket din Alba Iulia. Părea un câine al străzii, așă că o voluntară a unei asociații care se ocupă de îngrijirea animalelor fără stăpân, s-a hotărât să îl ia de pe stradă și să îl ducă la veterinar, pentru tratament. Așa a început miracolul pentru familia din Alba Iulia.

Citește și: El e câinele-polițist din Anglia! Buddy a scăpat cu viață după ce a fost împușcat și a ajuns să lucreze la Poliție

„De aproximativ o săptămână a apărut in zona sensului giratoriu de la Dedeman, acest cățel. Uriaș, slab, plin de răni, ciulini, mișcându-se greu. L-au tot postat diverse persoane însă fara succes de ajutor.

Aseară, în jurul orei 11,00 l-am văzut: dormea în același loc pe ciment. Cineva spunea că a fost scos afară din curte de către niște persoane, pe motiv ca e bătrân și că nu mai e bun. M-am decis să îl iau, să îl duc la vet și să mă îngrijesc de el.

L-am căutat peste tot în zonă și nu l-am găsit. Am sunat și la hingheri, gândindu-mă ca cineva a făcut sesizare și l-au luat”, a transmis Andreea Berar, voluntar al asociației Help 4 Strays, conform Adevărul.

Câinele s-a reunit după 3 ani cu stăpănii lui

Nero și-a regăsit stăpânii după 3 ani - Foto Andreea Berar/via Adevărul
Nero și-a regăsit stăpânii după 3 ani - Foto Andreea Berar/via Adevărul

Tânăra care l-a găsit pe Nero a spus că în urma scanării microcipului a avut surpriza să constate că acest câine era pierdut de mai bine de trei ani. Ulterior, stăpânii lui Nero au fost sunați. Acestora nu le-a venit să creadă că este adevărat că „băiețelul lor” este încă în viață.

Vezi și: Paris Hilton, decizie disperată! Își caută câinele pierdut, cu clarvăzători. Ce recompensă oferă!

„Am contactat proprietarul, căruia nu iî venea să creadă că este adevărat. Au venit într-un suflet după el, era băiețelul lor! De nerecunoscut față de cum arăta când s-a pierdut. Pentru că este un cățel foarte blând, cel mai probabil a fost furat și ținut atâta vreme în condiții mizere, într-un final i-au dat drumul pe stradă.

Norocul lui a fost ca e microcipat. Cât de mult contează sa îți microcipezi câinele si de asemenea, să îl și castrezi/ sterilizezi. Familia a spus ca Nero a simțit o cățea în călduri, a rupt gardul și a plecat. A fost furat și de negăsit timp de 3 ani”, a completat tânăra din Alba Iulia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net